Bilet cota 100.00 24.02.2018. Pentru astăzi ți-am ales opt meciuri, care alcătuiesc un multiplicator de 128,06. Dacă nu este suficient de mare pentru tine, poți încerca Biletul de cotă 500  oferit de noi pentru tot weekendul! 

Bilet cota 100.00 24.02.2018 Inter – Benevento

Inter nu reușește să depășească pasa proastă prin care trece în ultimele două luni. De la jumătatea lui decembrie și până în prezent, ”nerrazzuri” au bifat o singură victorie. În tot acest timp au jucat zece meciuri, din care cinci remize, patru înfrângeri și o victorie. La un momnet dat, Inter chiar era pe primul loc al clasamentului, însă acum a căzut până pe cinci. Sâmbătă seara, de la ora 21:45, formația antrenată de Luciano Spalletti întâlnește ultima clasată din Serie A, Benevento. Fosta echipă a lui George Pușcaș tocmai ce a reușit o victorie importantă, 3-2 cu Crotone. Unul din cele mai bune pariuri pe care le putem juca la această confruntare este ”GG”. Inter a primit cel puțin un gol în ultimele șase meciuri disputate, iar Benevento a reușit să marcheze de două ori pe terenul Romei, scor 2-5. Casele de pariuri ne oferă o cotă de 1,90 pentru un asemenea pariu.

Bilet cota 100.00 24.02.2018 Kayserispor – Kasimpasa

Formația antrenată de Marius Șumudică traversează o perioadă modestă, Kayserispor fiind fără victorie în ultimele trei meciuri. În tot acest timp a înregistrat două remize și o înfrângere: 2-2 cu Akhisar, 1-1 cu Sivasspor și 1-2 cu Antalyaspor. Acum, Kayserispor este în fața altui meci dificil. Kasimpasa are evoluții solide în ultima perioadă, câștigând recent contra lui Galatasaray, scor 2-1. Ce-i drept, pe teren străin, Kasimpasa n-are evoluții strălucite. Mai exact, a pierdut de trei ori și a remizat în două rânduri în ultimele cinci deplasări. Gruparea lui Șumudică ne-a oferit de multe ori de-a lungul timpului semnul ”GG” pe tavă. Așa s-a întâmplat și la ultimele șase meciuri disputate de Kayserispor. Vom juca un pariu ceva mai ”safe” și, anume, peste 1,5 goluri. Precedentele trei meciuri directe au venit la pachet cu acest ”semn”.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal