Bilet cota 100.00. Ne-am uitat peste o serie de jocuri din campionatele importante, printre aceste meciuri avem Arsenal City.

Bilet cota 100.00 11/12 august 2018 

Premier League își deschide porțile pentru fani, toate echipele s-au pregătit de spectacol și ne așteptăm la un sezon senzațional.

Coțofenele joacă în prima etapă cu Tottenham. Newcastle are de luat o revanșă în fața propriilor fani după ce în sezonul trecut s-au zbătut la mijlocul clasamentului.

Tottenham nu a pierdut vreo vedetă în acestă vară și crede în șansa ei de a câștiga Premier League. Fulham revine în prima ligă după câteva sezoane de pripegie prin Championship.

  • Activează AICI bonusul automat Betano. Iei instant 500 de ron dacă pariezi de pe mobil!

Echipa din Londra a rată foarte bine și eu mizez că ea o să fie una din surprizele frumoase ale campionatului. Palace a terminat sezonul trecut fără emoții pe locul 11.

Wolves a câștigat Championship cu 99 de puncte, vine acum în Premier League cu gândul de a nu retrograda. O întâlnește pe Everton în primul meci, un Everton ce a arătat destule lacune în partidele amicale din vară.

Saint Etienne o întâlnește în prima etapă pe Giungamp, în ultimele cinci meciuri directe de pe Geoffroy-Guichard, verzii s-au impus de fiecare dată.

Bilet cota 100.00 11/12 august 2018 

Ambele echipe au arătat extrem de bine în amicalele din acestă vară, au marcat la fiecare meci disputat.

  • Pariază până la 250 de lei fără risc pe acest bilet. Spre exemplu. Dacă depui 50 de lei și biletul nostru cade, primești banii înapoi imediat!

Lyon are un meci de debut extrem de lin, o întâlnește pe Amiens și are o șansă imensă să debuteze cu o victorie. Lyon a câștigat cu Benfica, Fulham și Wolfsburg în amicale.

CFR poate profita de deriva de la Voluntari, clujenii au motoarele turate la maxim și vin după victoria din Europa League. FCSB are un meci aproape imposibil la Mediaș și vine după un meci de cupe europene. FCSB nu a jucat mai nimic în primul joc de campionat, după ce în prealabil a jucat în Europa.

De la Arsenal și Manchester City vrem să vedem doar spectacol, suntem siguri că îl vom avea. Asta și datorită antrenorilor: Pep Guardiola și Unai Emery.