Bilet cota 100.00. Am analizat o serie de jocuri din cele mai importante campionate ce și-au început activitatea. Meciurile selectate sunt analizate mai jos.

Bilet cota 100.00 27 iulie 2018 

Liga 1 Betano ne propune marele derby FCSB – Dinamo și meciul Poli Iași – Astra. Giurgiuvenii au demonstrat în prima etapă că au ales omul potrivit pe banca tehnică. Marius Măldărășanu era lăudat de toată lumea că are stofă de antrenor, iar în prima etapă a demonstrat acest lucru.

Astra este pe un trend pozitiv și credem că are capacitatea de a se impune și în jocul cu Poli Iași. Moldovenii au debutat cu Craiova. După un joc în care nu a tras vreodată pe spațiul porții adverse, Iași a reușit un 0-0.

  • Activează AICI bonusul automat Betano. Iei instant 500 de ron dacă pariezi de pe mobil!

Fotbalul spectacol promis de antrenorul Flavius Stoican nu apare din păcate, pentru suporterii ieșeni. FCSB și Dinamo au început acest derby de mai bine de o săptămână.

Declarațiile contradictorii dintre conducători au inflamat puțin spiritele. FCSB  are de partea sa experiența unui lot valoros, în timp ce Dinamo se bazează pe antrenorul Florin Bratu și inspirația lui.

Dinamo a arătat destul de bine în prima etapă, chiar dacă a fost condusă de Voluntari. ”Câinii” s-au impus în final cu 2-1.

Bilet cota 100.00 27 iulie 2018 

Meciul naște pasiuni nebune pe teren, dar și în tribune. Vom avea spectacol??

  • Pariază până la 250 de lei fără risc pe acest bilet. Spre exemplu. Dacă depui 50 de lei și biletul nostru cade, primești banii înapoi imediat!

Echipa lui Alexandru Băluță este pe primul loc. Slavia Praga căci despre ea vorbim s-a impus în prima etapă a sezonului cu 3-0 în deplasare la Sigma Olomouc.

Slavia  avut în sezonul trecut o medie de două goluri marcate, în jocurile de pe teren propriu. Malmo vine după victoria de la Cluj. Suedezii sunt pe cai mari în acest moment, schimbarea antrenorului a fost una inspirată. Mergem pe mâna adversarei CFR-ului pe acest bilet. Brugge a terminat sezonul trecut pe primul loc.

Acum vine după ce a câștigat Super Cupa Belgiei, disputată împotriva celor de la Standard 2-1. Adversara de astăzi a avut o serie de rezultate extraordinare, în partidele amicale. Dar momentan nu se pot ridica la nivelul celor de la Brugge. Gazdele au marcat în ultimele trei jocuri directe un total de zece goluri.