O cotă de 107,58 îți propunem astăzi pentru biletul nostru. Sunt opt meciuri printre care CSM Poli Iași – CFR Cluj, Atletico Madrid – Betis sau ȚSKA Moscova – FC Krasnodar. Vom vorbi pe larg despre ultimul din ele, ce are o cotă excelentă pentru GG.

Una din cotele pe care o să le jucăm și single, pe bani ceva mai mulți, este 1,90 pentru ”GG” la ȚSKA Moscova – FC Krasnodar. Ambele echipe se află în luptă directă pentru locurile din Liga Campionilor. Formația gazdă se află pe locul 3, în timp ce echipa lui Andrei Ivan, care, apropo, nu joacă deloc de când a plecat de la Craiova, este pe 5, la doar un punct în spate. Ultimele două partide pe care ȚSKA le-a disputat acasă în compania lui FC Krasnodar s-au terminat de fiecare dată la egalitate, cu același scor: 1-1. Krasnodar se descurcă bine pe terenuri grele. Nu cu mult timp în urmă, câștiga pe terenul lui Zenit, scor 2-1.

Weekend-ul 21-22 aprilie este plin de fotbal. AICI găsești 60 de PONTURI + informații vitale pentru 60 de partide, cum ar fi echipele probabile și absenții!

500 RON bonus automat

 Deschide AICI un cont la Betano

 Depune orice sumă între 25 RON și 500 RON 

 Primești dublu instant! Ex: depui 90 RON, ai în cont 180 RON! 

VREAU SA PRIMESC BONUSUL
 

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal,