Bilet Cota 1.000 12-13.05.2018. Biletul nostru nebun din acest weekend are opt meciuri, iar toate partidele vin din cele mai tari competiții din fotbalul european.

Bilet Cota 1.000 12-13.05.2018


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 


Bilet Cota 1.000 12-13.05.2018

Începem biletul nostru de cotă 1.000 cu partidele din penultima etapă a play-off-ului Ligii I. Principalele contracandidate la titlu, CFR Cluj și FCSB, joacă în deplasare în acest weekend. Universitatea Craiova n-a bătut-o niciodată pe FCSB, iar acum are o nouă șansă, chiar în fața propriilor fani. În schimb, roș-albaștrii nu-și mai permit un nou eșec, după ce au cedat, la începutul acestei săptămâni, pe terenul celor de la CSM Poli Iași. Ne așteptăm la un meci spectaculos, cu goluri multe și jucăm „Peste 2.5 goluri”. Ne mutăm la Giurgiu, unde ne așteptăm să vedem o surpriză. Astra arată foarte bine cu Mulțescu pe bancă și ne aruncăm să profităm de cota excelentă pe care o oferă Betano la „1X”.

Ne mutăm în Premier League, unde avem multe echipe importante pe bilet, dar și meciuri de o importanță capitală. Practic, singurele necunoscute din ultima etapă din campionatul Angliei sunt pe biletul nostru. Ultima echipă retrogradată poate fi Swansea, asta în cazul în care Southampton scoate un rezultat pozitiv pe propriul teren cu Manchester City. „Sfinții” nu se pot încurca în partida cu echipa lui Guardiola, având în vedere ca City este deja campioană. La fel de interesantă este și lupta pentru ultimul loc care asigură participarea în sezonul viitor al Ligii Campionilor. Liverpool are un avans de două puncte față de Chelsea și are nevoie de cel puțin o remiză în meciul cu Brughton pentru a fi sigură de locul patru în acest sezon.

Bilet Cota 1.000 12-13.05.2018

La fel de interesantă este și lupta pentru salvarea de la retrogradare din Bundesliga. Wolfsburg are meci pe propriul teren cu FC Koln, deja retrogradată, și are nevoie de o victorie pentru a spera că termina deasupra liniei roșii. Însă, chiar dacă bate și Freiburg, Wolfsburg tot trebuie să câștige pentru a fi sigură că prinde și locul de baraj, loc pe care-l țintește și Hamburg.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal