Ne întindem pe tot weekend-ul cu acest bilet extrem de curajos. Avem doar cote de peste 2,00, una chiar de 4,00, la meciul Zenit – ȚSKA Moscova. Jucăm și două partide din România: FCSB – CFR Cluj și Universitatea Craiova – Viitorul Constanța. Mai avem alte meciuri, din Germania, Anglia sau Spania!

ACTIVEAZĂ 500 RON BONUS AUTOMAT

Nu ne-a atras atenția meciul Man United – Arsenal și nici West Ham – Manchester City. Singurul meci din Premier League care apare pe biletul nostru este Burnley – Brighton. Aici am ales să punem banii pe formația gazdă! Burnley nu are evoluții bune acasă doar atunci când joacă împotriva unor echipe puternice ale Angliei, în schimb, cu formațiile de nivelul său, sau altele mai modeste, joacă foarte bine. Brighton este scăpata de la retrogradare și nu mai are motive să forțeze, din acest motiv, cota pentru ”1 solist” (2,22) este una excelentă!

Meci de cotă 4,00 în Rusia

Cea mai mare cotă a biletului nostru este dată de derby-ul Zenit – ȚSKA Moscova, din cadrul etapei cu numărul 28 din Rusia. Gruparea din Moscova își joacă ultima șansă la câștigarea campionatului. O înfrângere a ei o face pe Lokomotiv campioană, în cazul în care ”feroviarii” câștigă meciul cu FC Krasnodar. ȚSKA știe că rivala sa în lupta pentru titlu are un meci extrem de greu împotriva echipei lui Andrei Ivan și va forța și mai mult succesul la Sankt Petersburg!

 500 RON bonus automat pentru clienții noi oferit de Betano! Click aici pentru a-l activa!