Bilet cota 5.00 12.11.2017 . Iti propunem inca un bilet combinat din fotbal si tenis: Grecia – Croatia, Ascoli – Foggia, Lugo – Numancia, respectiv Roger Federer – Jack Sock.

Bilet handicapuri 12.11.2017

Bilet cota 5.00 12.11.2017 Grecia – Croatia

Duminica vom afla numele primei echipe calificate din barajul european pentru Cupa Mondiala. Croatia a castigat un mare avantaj in meciul tur, cand s-a impus cu 4-1. Modric, Kalinic, Perisic si Kramaric au marcat pentru croati in prima mansa, in timp ce golul de onoare al grecilor a fost reusit de Papastathopoulos. Trebuie sa ne asteptam asadar la goluri multe si de aceasta data. A fost doar a doua victorie a croatilor in meciurile directe. Statistica este acum perfect echilibrata – doua victorii de fiecare parte si trei remize.

Bilet cota 5.00 12.11.2017 Lugo – Numancia

Ligile inferioare nu au luat pauza in aceasta perioada rezervata echipelor nationale. Segunda Division ne propune chiar un derby de clasament. Lugo si Numancia candideaza amandoua pentru promovare. Sunt separate de un singur punct, pe locurile 4 si 6. Lugo este echipa mai bine clasata si sta la doar doua puncte de liderul Osasuna. Miza partidei, dar mai ales faptul ca cele doua echipe nu marcheaza mult, ne fac sa credem ca acesta este un meci de „under”. Cele doua echipe au marcat impreuna 31 de goluri in acest sezon, iar media de reusite in partidele pe care le-au disputat este de doua goluri pe meci.

Bilet cota 5.00 12.11.2017 Ascoli – Foggia

Se joaca si in Italia, in Serie B. Am selectat pentru tine un meci care promite multe goluri. Ascoli si Foggia au avut un sezonde cosmar pana acum, insa vor incerca sa se descatuseze in meciul direct. Foggia a aratat chiar un important apetit ofensiv, chiar daca locul 18 in clasament nu face onoare acestui lucru. Echipa a marcat 23 de goluri in primele 13 etap – cel mai bun atac din a doua jumatate a clasamentului si al treilea atac din campionat. Ascoli nu o duce la fel de bine. Este penultima in clasament si vine dupa doua infrangeri usturatoare, cu Bari si Carpi.