Bilet cota 5.00 18.10.2017. Ti-am ales trei meciuri din UEFA Champions League pentru tichetul nostru de miercuri: Bayern Munchen – Celtic, Anderlecht – PSG si Barcelona – Olympiakos. 

Bilet cota 5.00 18.10.2017

Bayern Munchen primeste vizita lui Celtic Glasgow, intr-un meci care ar trebui sa fie castigat cu lejeritate de formatia gazda. Dupa plecarea lui Carlo Ancelotti, nemtii se pare ca si-au revenit, etapa trecuta castigand cu 5-0 partida cu Freiburg. Ne asteptam la un succes clar si contra scotienilor. Alegem sa mizam pe ”1 pauza / 1 final”, la o cota de 1,36. Celtic, chiar daca s-a impus cu 3-0 in fata lui Anderlecht, ramane o echipa destul de modesta si nu vedem cum ar putea parasi Bavaria cu vreun punct. Bayern are evolutii foarte bune pe teren propriu, reusind sa castige de patru ori in precedentele cinci jocuri, de fiecare data in handicap!

VEZI alte bilete realizate de echipa noastra AICI!

Bilet cota 5.00 18.10.2017

Bilet cota 5.00 18.10.2017

Andelecht pare condamnata… La Bruxelles se deplaseaza PSG, una dintre cele mai bune echipe la ora actuala in Europa. Nu o spunem noi, ci rezultatele. In meciul cu Bayern Munchen, din etapa precedenta a Ligii Campionilor, francezii s-au impus cu 3-0 si au demonstrat un joc fantastic. De partea cealalta, Anderlecht vine dupa infangerea la scor de neprezentare suferita in fata lui Celtic, echipa impotriva careia ar trebui sa se bata pentru locul al treilea. Si aici pariem pe o victorie clara a oaspetilor, cota pentru ”2 pauza / 2 final” fiind de 1,44.

Ultimul meci de pe biletul nostru ne ofera si cota cea mai mare. Barcelona primeste vizita lui Olympiakos intr-un meci care ar trebui sa fie castigat lejer de Messi si compania. Olympiakos nu mai seamana deloc cu formatia din sezoanele precedente, care defila in campionatul Greciei. In momentul de fata, elenii au trei infrangeri in precedentele patru meciuri: 0-1 cu Atromitos, 0-2 cu Juventus si 2-3 cu AEK Atena. Iti recomandam sa joci ca Barcelona va castiga la o diferenta mai mare de 3 goluri!