Apără Tătărușanu!!! Nice – Nantes și alte trei meciuri pentru unul din biletele sigure ale zilei!

Bilet cota 5.00 18.02.2018. Patru meciuri formează tichetul nostru de duminică: ACS Poli Timișoara – CSM Poli Iași, Espanyol – Villarreal, AC Milan – Sampdoria și Nice – Nantes. 

Bilet cota 5.00 18.02.2018 ACS Poli Timișoara – CSM Poli Iași

Primul meci de duminică în Liga 1 este programat la ora 18:00, la Timișoara. ACS Poli o înfruntă pe Iași, una din echipele care a impresionat în debutul lui 2018. Gruparea lui Flavius Stoican are maximum de puncte după primele două etape jucate în acest an: 1-0 cu FC Botoșani și 4-0 cu FC Voluntari. Plecarea lui Ionuț Popa și aducerea lui Leo Grozavu n-au schimbat nimic, întrucât bănățenii au suferit două înfrângeri în 2018: 2-3 cu Voluntari și 0-1 cu Sepsi. Această confruntare este clar de ”X2”, poate chiar și de ”2”, dacă ai de gând să iei ”single” acest meci. Ultimele două confruntări directe dintre Timișoara și Iași s-au terminat la egalitate. De fiecare dată cu același scor: 1-1. Poli Iași are ocazia să prindă play-off-ul, diferența față de următoarea clasată, Dinamo fiind de doar două puncte. Astfel, cu o victorie, Stoican poate spera, întrucât echipa din Ștefan cel Mare are un meci extrem de dificil, cu FCSB!

Bilet cota 5.00 18.02.2018 

Bilet cota 5.00 18.02.2018 Nice – Nantes

Primul meci al zilei din Franța îl are în prim-plan pe Ciprian Tătărușanu. Echipa sa, Nantes, are meci pe terenul lui Nice. Echipa lui Mario Balotelli suferă foarte mult în această perioadă. Tocmai ce a pierdut pe teren propriu în Liga Europa, 2-3 cu Lokomotiv Moscova. A fost a patra înfrângere consecutivă suferită de Nice! Nantes nu are nici ea evoluții bune, bifând o singură victorie în ultimele șapte meciuri: 3-0 cu Guingamp. Grație fostului portar al FCSB, Nantes are cea de-a treia apărare din Ligue 1, după PSG și Montpellier. Nice are patru absenți pentru această partidă: Souquet, Jallet, Le Bihan și Le Marchand. De partea cealaltă, Claudio Ranieri nu-i are la dispoziție pe Awaziem, Coulibaly, Kayembe și Sightorsson.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Aflata in Romania inca din 2016, NetBet este una dintre primele case de pariuri din Romania licentiate dupa noile reglementari.
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariază pe alte sporturi.