Bilet cota 5.00 20.10.2017.  Tichetul nostru de vineri este format din trei partide: Gaz Metan Medias – CSM Poli Iasi, Concordia Chijana – CSU Craiova si Estoril – Boavista. 

Bilet cota 5.00 20.10.2017

Trupa antrenata de Cristi Pustai primeste vizita Iasiului, intr-un meci programat vineri seara, incepand cu ora 18:00. Ambele echipe au evolutii destul de slabe in ultima oara, bifand fiecare o singura victorie in ultimele cinci runde. Mai mult de atat, ambele vin dupa o infrangere. Gaz Metan tocmai ce a pierdut importriva Viitorului, scor 0-1, in timp ce CSM Poli Iasi vine dupa infrangerea cu CSU Craiova, scor 1-2. In turul campionatului, cele doua echipe au terminat la egalitate, scor 0-0. Ultimele sapte meciuri disputate de moldoveni au avut o serie mai mare de doua goluri marcate!

VEZI alte bilete realizate de echipa noastra AICI!

Bilet cota 5.00 20.10.2017

Bilet cota 5.00 20.10.2017

Al doilea meci care se disputa vineri in Liga 1 este cel pe care Concordia Chiajna il joaca pe teren propriu, in compania  Universitatii Craiova. Meciul are loc de la ora 20:45 si va fi transmis in direct pe canalul Telekom Sport 1. Echipa ilfoveana are evolutii excelente sub comanda lui Ion Moldovan. De cand antrenorul in varsta de 63 de ani a preluat Concordia, echipa se descurca excelent avand o serie de patru victorii consecutive: 3-0 cu Timisoara, 1-0 cu FC Voluntari, 3-2 cu Dinamo si 2-1 cu Sepsi. Craiova este si ea o formatie foarte buna, avand o serie de cinci meciuri consecutive in care n-a cunoscut infrangerea. 

Mergem tocmai in Portugalia pentru ultimul meci al biletului nostru. In Liga Sagres se joaca un singur meci vineri si acela e Estoril – Boavista. Partida conteaza pentru etapa cu numarul noua din Liga Sagres. Boavista este pe locul opt, cu zece puncte acumulate, in timp ce Estoril se afla pe ultima pozitie, cu sase puncte. Aici iti recomandam sa mizezi ca se vor marca minimum doua goluri la o cota de 1,50. Bafta!