Bilet cota 5.00 08.02.2018. Două meciuri ne sunt suficiente pentru a forma acest tichet din oferta de joi. Cotele sunt cel puțin curajoase.

Bilet cota 5.00 08.02.2018. Club Brugge – Standard

Începem biletul nostru cu returul meciului din semifinalele Cupei Belgiei dintre Club Brugge și Standard Liege. În tur, jocul a fost câștigat de echipa lui Răzvan Marin cu scorul de 4-1. Forma de moment este una diametral opusă, Brugge trece printr-o perioadă dificilă, adunând în ultimele 5 partide, două înfrângeri, două egaluri și doar o singură victorie, în timp ce Standard a reușit 3 victorii, un egal și o singură înfrângere. În meciul tur, jocul a fost destul de echilibrat, diferența fiind făcută la finalizare, Standard a avut 5 șuturi pe poartă și a reușit să marcheze 4 goluri. Până în această fază a competiției Club Brugge a trecut de: KSV Roeselare, Waregem și Charleroi. Interesant este faptul că Brugge a reușit în aceste 3 meciuri 15 goluri, primind doar 4. De partea cealaltă Standard le-a eliminat pe Heist, Anderlecht și Oostende cu un golaveraj de 8-2. La o cotă de 1,97 pontul nostru este ambele echipe marchează și  peste 2,5 goluri în timp regulamentar.

Bilet cota 5.00 08.02.2018. Valencia – Barcelona

De la ora 22:30 suntem în fața televizoarelor și urmărim Valencia – Barcelona. Meciul contează pentru returul semifinalei Cupei Spaniei, în tur scorul fiind de 1-0 pentru Barcelona. Forma de moment a Valenciei este una dezastruoasă, în ultimele 5 jocuri având 5 înfrângeri consecutive. Liliecii au dispus până acum de Zaragoza, Las Palmas și Alaves, dar acest ultim meci după penalty-uri. De Barcelona doar de bine, lider detașat și neînvins în campionat, o singură înfrângere în Cupa Spaniei cu rivala Espanyol, aceasta fiind și singura înfrângere în 35 de meciuri consecutive. Barca a trecut pană acum de Murcia, Celta Vigo și Espanyol. Pontul nostru este, ambele marchează și peste 3,5 goluri în timp regulamentar, la o cotă de 2,45

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal