Bilet cota 50.00 06.01.2017. Uneori este bine sa mai micsoram miza, iar in schimb sa plasam mai multe meciuri pe bilet. Asa vom proceda astazi cu tichetul de cota 50. Vom paria pe sase meciuri de fotbal: Fleetwood Town – Leicester – Queens Park Rangers – MK Dons, Birmingham – Burton Albion, Fulham – Southampton, Altetico Madrid – Getafe si Las Palmas – Eibar. Asadar, avem doar meciuri din Anglia si Spania, doua campionate pe care voi le cunoasteti foarte bine. 

Bilet cota 50.00 06.01.2017

Bilet cota 50.00 06.01.2017 Fletwood – Leicester

Este prima partida care se disputa sambata, in Cupa Angliei. Confruntarea este programata la ora 14:45 si se joaca intr-o singura mansa, asta in conditiile in care una din echipe reuseste sa castige. In caz de egal se rejoaca meciul, pe terenul fostei campioane a Angliei. Leicester a intrerupt o serie de patru meciuri fara victorie, timp in care a inregistrat trei infrangeri si o remiza, castigand partida cu Huddersfield, din etapa precedenta a Premier League. De partea cealalta, Fletwood, formatia din liga a treia, vine dupa o serie de trei infrangeri la rand acasa!

Bilet cota 50.00 06.01.2017 Fulham – Southampton

Chiar daca avem in fata doua echipe din esaloane diferite, Fulham fiind in Championship, in timp ce Southampton din Premier League, meciul se anunta unul echilibrat. Chiar putem spune ca Fulham este favorita, intrucat are rezultate foarte bune in ultima vreme. Nu acelasi lucru poate fi spus despre ”sfinti”, care au o serie de noua meciuri consecutive in care n-au cunoscut victoria!

Bilet cota 50.00 06.01.2017 Atletico Madrid – Getafe

Avem meciuri si in Spania astazi, iar cel care ne-a atras atentia cel mai mult este Atletico Madrid – Getafe. Confruntarea are loc de la ora 14:00. Ambele echipe au aparari foarte bune. Trupa lui Simeone are cea de-a doua aparare a ligii, dupa Barcelona, incasand doar opt goluri primite in 17 etape, in timp ce Getafe are cea mai buna aparare dupa Barca, Atletico, Real Madrid si Leganes. In mod evident, pariem pe un meci cu maximum doua goluri. Bafta!