Bilet cota 50.00 21.01.2018. Ti-am realizat un tichet destul de curajos, care ne-ar putea aduce o suma consistenta de bani cu o investitie minima. Ti-am ales sase meciuri: Southampton – Tottenham, Real Sociedad – Celta Vigo, Bayern – Werder Bremen, Cagliari – AC Milan, Inter – Roma si Atalanta – Napoli. 

Bilet cota 50.00 21.01.2018

Bilet cota 50.00 21.01.2018 Bayern Munchen – Werder Bremen

Spiritele au fost incinse la ultimul antrenament disputat de Bayern Munchen. Mijlocasul columbian, James Rodiguez, venit sub forma de imprumut de la Real Madrid a fost la un pas sa fie luat la bataie de colegul sau, Sebastian Rudy, in urma unui duel la antrenamentul de sambata. Jupp Henckes si jucatorii au intervenit si i-au linistit pe cei doi. Intr-un final, jucatorii s-au impacat si au dat mana.

Cu toate aceste probleme, meciul n-ar trebui sa fie o problema pentru bavarezi, care au o serie de noua victorii consecutive, cinci dintre acestea fiind reusite in ”handicap”. Bayern a castigat cu scorul de 6-0 precedentul meci direct disputat la Munchen. Si de aceasta data ne asteptam la o victorie la scor a bavarezilor si mizam o victorie la minimum trei goluri a liderului din Bundesliga. Bafta!