Pentru duminică am selectat cele mai atrăgătoare cote din fotbalul european și am alcătuit un bilet de cota 100, care îți poate aduce o sumă frumoasă la pariuri, fără să mizezi deloc mulți bani! Sunt 7 ponturi atent analizate!

Tottenham – Leicester

A fost un nou sezon în care Tottenham a promis marea cu sarea, dar trupa lui Pochettino nu s-a ridicat la nivelul promisiunilor. Principalul obiectiv al echipei era titlul în Premier League, însă City l-a luat cu multe etape înainte de final!

Tottenham este calificată direct în faza grupelor Ligii Campionilor și i-a mai rămas doar locul 3 al clasamentului, pentru a-l apăra în fața lui Liverpool, aflată la două puncte în spate.

Leicester a încheiat sezonul la o distanță palpabilă de Europa League. Cu o atenție mai mare în ultimele 6-7 etape, ”vulpile” ar fi ajuns în Europa League, dar cum înfrângerile s-au ținut scai de fosta campioană a Angliei, obictivul s-a îndepărat văzând cu ochii.

52 de PONTURI + 104 echipe probabile la un singur CLICK dinstanță. Află acum cele mai bune oportunități ale weekend-ului!

Totuși, Leicester s-a trezit etapa trecută, când a reușit s-o învingă pe Arsenal cu scorul de 3-1. Nu ne așteptăm să câștige la Tottenham, însă există o probabilitate foarte mare să nu piardă, sau dacă va pierde să n-o facă la mai mult de un gol diferență.

Tottenham n-a reușit să câștige niciunul din ultimele 3 meciuri directe disputate pe teren propriu în compania lui Leicester. În tot acest timp au existat două remize, iar ”vulpile” au câștigat o dată.


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal