Avem un bilet pariuri extrem de bine gândit, dar asta nu înseamnă că mergem la sigur pe el, mai ales că are o cotă de 556,20. Am ales nouă partide din preliminariile Campionatului European din 2020. Sigur, am ales și meciul Suedia – România, care ne interesează în mod direct, după ce tricolorii au ratat șansa în prima fază a preliminariilor să-și asigure calificarea la Euro 2020.

Primul meci despre care o să vorbim este fix cel de la Soln, care se dispută sâmbătă, 23 martie, de la ora 19:00, transmis în direct de Pro TV. La această partidă vom juca ”peste 2,5 goluri”, la o cotă de 2,40. Erau alte pariuri mult mai sigure, însă am mare încredere în această variantă, mai ales că Suedia nu traversează o perioadă prea bună, fiind fără victorie în cele două meciuri disputate în 2019: 0-1 cu Finlanda și 2-2 cu Islanda. România încă n-are meci în 2019, dar șansele ca tricolorii noștrii să marcheze la Solna sunt destul de ridicate.

Pariu de 2,22 la meciul Spania – Norvegia. Biletul de cotă 500 ia contur

Un alt meci despre care vom discuta pe larg este Spania – Norvegia. Acesta se dispută în aceeași zi cu partida României, însă de la ora 21:45. Ibericii n-au reușit să se califice din prima la Euro, fiind depășiți de Anglia în UEFA Nations League. Norvegia a promovat în Liga B a competiției, dar asta n-a însemnat automat calificarea la turnerul final. Așa că avem două echipe care nu sunt ceea ce par la prima vedere. Spania este mult mai modestă în această perioadă, în vreme ce Norvegia este consistentă înregistrând 3 victorii și un rezultat de egalitate în ultimele patru meciuri.

Biletul de cota 500 complet