Bilet Favorite 04-06.05.2018. Biletul nostru special de la finalul acestei săptămâni conține nouă meciuri, iar nicio echipă din cluburile de top ale Europei nu lipsește din ponturile noastre.

Bilet Favorite 04-06.05.2018


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 


Bilet Favorite 04-06.05.2018

Cele mai multe meciuri de pe bilet vin din Premier League, iar noi începem cu partida dintre Brighton și Manchester United. Cele două deschide etapa cu numărul 37 din campionatul Angliei, vineri, de la ora 22:00. Fără victorie de șapte meciuri și la cinci puncte distanță de primul loc retrogradabil, Brighton pare victimă sigură în față „diavolilor” lui Jose Mourinho. Ne mutăm la Londra, unde Arsenal va juca pe propriul teren cu una dintre revelațiile acestui sezon, Burnley. Vecine de clasament, cu un avans de trei puncte pentru „tunari”, cele două joacă duminică, de la ora 18:30.

Meciuri extrem de interesante se anunță și cele din Serie A. Sâmbătă, de la ora 21:45, Juventus poate face un pas uriaș către un nou titlu de campionă în Italia. Torinezii joacă pe propriul teren cu Bologna, echipă cu trei meciuri consecutive fără victorie, și poate profita de meciul dificil pe care-l are Napoli cu Torino. Celălalt meci din Serie A de pe biletul nostru pare cel puțin la fel de dezechilibrat. Cu patru înfrângeri consecutive în campionat și la șapte puncte în spatele salvării de la retrogradare, Verona merge în infernul de pe San Siro pentru partida cu AC Milan.

Bilet Favorite 04-06.05.2018

Ne mutăm în Spania, unde marele derby dintre FC Barcelona și Real Madrid este prefațat de celelalte două echipe importante din cele două orașe iberice. De la ora 17:15, Atletico Madrid joacă acasă cu Espanyol Barcelona. Mult mai mare miza este la meciul de pe Signal Iduna Park. Sâmbătă, Borussia Dortmund primește vizita lui Mainz, echipă aflată în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Pe biletul nostru este și Bayern Munchen, care, după eliminarea din semifinalele Ligii Campionilor, merge pe terenul ultimei clasate din Bundesliga, FC Koln.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal