Bilet favorite 11.11.2017. Biletul de astazi este alcatuit de opt mecicuri: Danemarca – Irlanda, Spania – Costa Rica, Congo – Guinea, Tunisia – Libia, Mioveni – Sportul Snagov, Scotia – Armenia, Cehia – Luxembourg si Belgia – Macedonia.

Bilet favorite 11.11.2017

Bilet favorite 11.11.2017 Danemarca – Irlanda

Fosta adversara a Romaniei joaca sambata prima mansa din playofful de calificare la Cupa Mondiala. Danemarca este neinvinsa de noua meciuri la nivel international. La ultima reprezentatie nu a facut decat 1-1 cu Romania, meci care a pus capat unei serii de patru victorii consecutive a nordicilor. Irlanda s-a calificat la baraj de pe locul 2 in grupa D. Invinsa o singura data in preliminarii, selectionata britanica a terminat la doua puncte in urma Serbiei. A incheiat insa campania pe un fond ascendent, cu doua victorii consecutive in fata Moldovei si a Tarii Galilor.

Bilet favorite 11.11.2017 Mioveni – Sportul Snagov

CS Mioveni este una dintre echipele care si-a anuntat intentiile de promovare la inceputul sezonului. Planurile lor nu s-a intalnit insa cu realitatea. Echipa este doar pe locul 9 in clasament si vine dupa o serie de trei infrangeri consecutive. Argesenii au strans 22 de puncte pana acum, tot atatea cate a strans si adversara lor de sambata, Sportul Snagov. Cele doua echipe au linii de clasament identice, insa Mioveni este avantajata de golaverajul mult mai bun. Echipa a marcat de doua ori mai multe goluri decat Snagov, dar a si primit de doua ori mai multe. Echipa de la marginea Bucurestiului vine dupa o serie de trei meciuri din care a obtinut sase puncte.

Bilet favorite 11.11.2017 Scotia U19 – Armenia U19

Nationala Scotiei lupta pentru calificarea la Turul de Elita impotriva Armeniei. Victoriosi in primul meci din grupa in fata nationalei din Luxemburg, scor 3-1, britanicii se vor lupta pentru calificare cu Cehia. Pentru a avea mai mari sansele la meciul direct, Scotia trebuie sa invinga la o diferenta mare in partida de sambata. Tonul l-a dat Cehia in urma cu cateva zile, cand s-a impus cu 5-0 in fata Armeniei. Trebuie spus insa ca victoria Scotiei din meciul cu Luxemburg a venit intr-un moment cum nu se putea mai bun. Echipa avea o serie de patru infrangeri consecutive, in care a marcat un singur gol si a primit sapte.