Bilet Favorite 12-13.05.2018. Biletul nostru special de la finalul acestei săptămâni conține 12 meciuri, iar nicio echipă din cluburile de top ale Europei nu lipsește din ponturile noastre.

Bilet Favorite 12-13.05.2018


 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 


Bilet Favorite 12-13.05.2018

Începem biletul cu ultima etapă din Premier League. Aproape toate lucrurile sunt confirmate în cel mai tare campionat din lume, au mai rămas doar două necunoscute: ultima echipă retrogradată și ultima echipă care va merge în sezonul următor în grupele Ligii Campionilor alături de Manchester City, Manchester United și Tottenham. Liverpool este marea favorită să prindă acest loc. Joacă acasă cu Brighton, care s-a salvat de la retrogradare, astfel că, în urma unui succes, “cormoranii” ar fi siguri de locul în Liga Campionilor. Meciuri ușoare pe propriul teren, cel puțin pe hârtie, par să aibă și Tottenham cu Manchester United. Cele două le întâlnesc pe Leicester, respectiv Watford.

Ne continuăm biletul cu granzii din Spania. Campioana FC Barcelona merge pe terneul lui Levante, care a scăpat de emoțiile retrogradării, în timp ce Real Madrid joacă acasă cu Celta Vigo. Deși Zidane va pregăti, cel mai probabil, finala Ligii Campionilor, madrilenii nu-și mai permit un nou eșec în La Liga. Tot în această săptămână, au pierdut în deplasarea de la Sevilla. Ne mutăm în Germania și mizăm pe Bayern Munchen, pe Bayer Leverkusen și pe Wolfsburg. Cu o victorie în meciul cu FC Koln, echipă deja retrogradată, Wolfsburg și-ar asigura locul de baraj și ar spera măcar că poate termina chiar deasupra liniei retrogradării.

Bilet Favorite 12-13.05.2018

Ne mutăm acum în Italia. Deși mai sunt doar două etape de jucat, iar distanța față de Juventus este de șase puncte, Napoli speră până în ultima clipă la un nou titlu în Serie A. Astfel, trebuie să câștige meciul de la Sampdoria. Inter continuă cursa pentru un loc în Liga Campionilor și nu are voie să se încurce cu Sassuolo, pe propriul teren.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal