Bilet goluri 10.06.2018. Patru meciuri am selectat pentru biletul de goluri de astăzi, două de „over” și două de „under”. Vorbim despre Austria – Brazilia, Helsinborgs – Degerfors, Gremio – America Mineiro și Bahia – Botafogo.Naționala Braziliei dă duminică ultimul test înainte de startul Cupei Mondiale, contra Austriei. Selecționata cariocas este mare favorită, cu atât mai mult cu cât este fără înfrângere de zece meciuri. De la finalul preliminariilor, pe care le-a câștigat fără mari probleme în America de Sud, echipa lui Tite a mai disputat cinci meciuri amicale. Patru victorii și o remiză a fost palmaresul, singurul pas greșit venind în meciul cu Anglia, scor 0-0. Altfel, Japonia, Rusia, Germania și Croația au căzut rând pe rând victime.


 Activează bonusul automat de 500 lei de la Betano  și pariezi gratuit la Cupa Mondială! 


Bilet goluri 10.06.2018.Helsingborgs – Degerfors

În Suedia, Helsingborgs continuă lupta pentru promovare în prima ligă. Echipa este pe locul 4 în liga secundă, la trei puncte de lider, dar și cu un meci mai puțin disputat. Șase victorii, trei remize și o înfrângere este palmaresul echipei în acest sezon, cu singurul pas greșit venit în urmă cu opt etape, în fața lui Eskilstuna, scor 0-2. Cel mai recent, echipa a avut o serie de trei victorii consecutive, serie stopată însă în ultima etapă, când Helsingborgs a remizat în deplasare cu Gefle, scor 1-1. De cealaltă parte, Degerfors stă pe locul 6 în clasament, la trei puncte în urma adversarei de duminică. Echipa este neînvinsă de cinci etape, timp în care a înregistrat trei victorii și două remize.

Bilet goluri 10.06.2018. Bahia – Botafogo

Campionatul Braziliei programează etapa a 11-a, una în care Botafogo se deplasează pe terenul celor de la Bahia. Oaspeții sunt favoriți, mai ales datorită pozițiilor din clasament. Sunt pe locul 12, cu un palmares de trei victorii, patru remize și trei înfrângeri. De cealaltă parte, Bahia este penultima în clasament, cu două victorii, două remize și șase înfrângeri. Și momentul este mai bun pentru oaspeți, care au obținut patru puncte din ultimele două meciuri. În schimb, Bahia vine după o serie de trei înfrângeri consecutive, în care nici nu a marcat vreun gol.