Bilet Goluri 18.02.2018. Pentru duminica ți-am găsit șase meciuri în care ar trebui să vedem goluri: Dinamo – FCSB, Rochdale – Tottenham, Espanyol – Villarreal, Torino – Juventus, Gladbach – Dortmund și Charleroi – Standard Liege. Toate aceste evenimente ne aduc un multiplicator total de 31,36.

Bilet Goluri 18.02.2018 Dinamo – FCSB

Derby de România are loc duminică seara, de la ora 20:45, în direct pe canalele Telekom Sport și Digi Sport. Mai mereu, când cele două echipe s-au întâlnit semnul ”ambele marchează” a fost prins de pariori. Nouă din precedentele zece meciuri directe au avut goluri de ambele părți. Chiar dacă FCSB joacă fără Alibec și fără Gnohere, rămân în continuare jucători care pot puncta pentru trupa lui Dică, cum ar fi Florin Tănase, Dennis Man, sau Florinel Coman. Remiza n-ar avantaja niciuna dintre formații, așa că vom vedea un joc ofensiv, nicidecum unul defensiv. Totuși este ”Derby de România”, un joc al orgoliilor! Dinamo a arătat foarte bine în cele două meciuri oficiale disputate în 2018, terminând la egaltiate cu CSU Craiova (2-2) și învingând Concordia Chiajna în cel mai nebun meci de la reluarea campionatului, scor 4-3.

Bilet Goluri 18.02.2018

Bilet Goluri 18.02.2018 Espanyol – Villarreal

Sunt două echipe care nu tranversează cea mai bună perioadă a lor. Mai exact, Espanyol are cinci meciuri consecutive fără victorie, timp în care a înregistrat trei înfrângeri și două rezultate de egalitate. De partea cealaltă, Villarreal are o serie de trei înfrângeri la activ: 1-3 cu Lyon (Liga Europa), 1-2 cu Alaves și 1-2 cu Betis. Semnul ”Peste 2,5” goluri a fost prezent în precedentele cinci meciuri disputate de ”Submarinul galben”. Și meciurile jucate de gruparea din Barcelona au avut o medie ridicată de goluri, semnul ”ambele marchează” fiind consemnat la precedentele trei partide. Cele două formații au câte doi indisponibili. Polez și Morilla de la gazde și Fernandez și Suarez de la oaspeți.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal