Bilet goluri 22 iulie 2018. Ambele meciuri de astăzi au un real potențial de a produce un număr ridicat de goluri. AIK Stockholm – Brommapojkarna și Djurgarden – Hacken se joacă duminică de la ora 16:00.

Bilet goluri 22 iulie 2018 AIK Sockholm – Brommapojkarna

AIK a început ca din ”pușcă” noua ediție de campionat, ea este singura echipă neînvinsă până acum și întâlnește un adversar în derivă pe moment. Djurgarden a recuperat extrem de mult în ultimele etape, după un început de campionat destul de modest.

  • Verifică și Biletul Zilei de duminică. Două meciuri formează o cotă de 2,99

Echipa gazdă este liderul de necontestat al campionatului Suediei, fiind pe primul loc cu 30 de puncte și până acum nu a cunoscut gustul înfrângerii. Golaverajul liderului este unul destul de bun (24-10). În cele șase jocuri de pe teren propriu, AIK a reușit patru victorii și patru rezultate de egalitate, iar golaverajul echipei gazdă este aproape perfect (12-4).

  • Activează AICI bonusul automat Betano. Iei instant 500 de ron dacă pariezi de pe mobil!

În meciurile disputate de AIK se marchează o medie de 2,4 goluri per meci (aceasta este cea mai slabă medie din întreg campionatul Suediei). Oaspeții sunt pe locul 14 în clasament (loc retrogradabil), ei au acumulat doar zece puncte în 13 etape disputate și au un golaveraj dezastruos de (8-25).

În jocurile disputate pe teren străin, Brommapojkarna este cea mai slabă echipă: șase meciuri disputate, șase înfrângeri pe linie, iar golaverajul acestor partide este de o echipă ce poate retrograda cu siguranță (3-17). În ultimele patru întâlniri directe s-a marcat o medie de cinci goluri per meci.

Bilet goluri 22 iulie 2018  Djurgarden – Hacken

Avem parte de un joc echilibrat între cele două echipe, dar cu un plus pentru gazde. Djurgarden este pe locul patru în clasament cu 24 de puncte și are un golaveraj total de (21-12).

Forma de moment este una foarte bună: patru victorii și un rezultat de egalitate. Pe teren propriu lucrurile se mișcă destul de greu pentru gazde, Djurgarden a reușit 11 puncte din 18 posibile și are un golaveraj de (9-4).

  • Pariază până la 250 de lei fără risc pe acest bilet. Spre exemplu. Dacă depui 50 de lei și biletul nostru cade, primești banii înapoi imediat!
  • Nu știi ce să pariezi în prima în prima etapă a Ligii 1? Aici ai câte un pont pentru fiecare din cele 7 meciuri.

În partidele disputate de gazde se marchează o medie de 2,4 goluri per meci. Oaspeții sunt pe locul nouă în clasament cu 18 puncte și au o evoluție extrem de oscilantă, în acest campionat. Golaverajul este unul destul de bun, pentru o echipă aflată în partea de jos a clasamentului (20-13).

În deplasare lucrurile stau rău pentru Haken, o victorie, un egal și cinci înfrângeri, fiind bilanțul oaspeților.