Bilet Goluri 24.02.2018. Cinci meciuri formează biletul nostru de sâmbătă, unul exclusiv pe goluri: Liverpool – West Ham, Barcelona – Girona, Real Madrid – Alaves, Hoffenheim – Freiburg și Heerenveen – Excelsior. Toate aceste meciuri ne aduc o cotă de 7,66.

Bilet Goluri 24.02.2018 Barcelona – Girona

Messi a marcat în meciul cu Chelsea de la jumătatea săptămânii în Liga Campionilor, însă în campionat n-a mai marcat de o bucată bună de timp. Mai exact, starul argentinian n-a mai punctat de la meciul cu Espanyol, disputat pe 25 ianuarie. Sâmbătă seara, de la ora 21:45, Messi întâlnește una din puținele echipe împotriva căreia n-a marcat. Ce-i drept, Barcelona a jucat doar un singur meci oficial împotriva ei, în turul campionatului. Atunci, catalanii s-au impus cu 3-0. Doar Suarez a marcat pentru Barcelona, întrucât celelalte goluri au fost marcate în proprie poartă de Aday și Iraizoz. Ținând cont de seceta prin care trece Messi în campionat, bookamekrii îi oferă o cotă destul de ridicată (1,33) să marcheze minimum un gol cu Girona. O vom juca!

Bilet Goluri 24.02.2018 Real Madrid – Alaves

Real Madrid a început să evolueze din ce în ce mai bine după ce Zidane și-a dat propriul ultimatum. Din acel moment, campionii Europei au câștigat patru meciuri la rând toate în handicap: 5-2 cu Real Sociedad, 3-1 cu PSG, 5-3 cu Betis și 3-1 cu Leganes. În tot acest timp, Cristiano Ronaldo a reușit să marcheze de șase ori! Starul lusitan a conștientizat că echipa sa este într-o situație delicată și a început să-și asumea responsabilitatea în fața porții, mai ales că Benzema a avut o prestație modestă în ultime vreme. Jucăm și la acest meci, exact același pariu pe care ți l-am propus și la Barcelona – Girona. Cristiano Ronaldo are cotă 1,36 să marcheze oricând cu Alaves. Baftă!

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal