Bilet goluri 25 iulie 2018. Cele mai importante echipe din Ucraina se află în fața debutului în noul sezon. Campionatul se anunță unul extrem de interesant.

Bilet goluri 25 iulie 2018 Desna – Shakhtar

Shakhtar și Dinamo Kiev sunt cele mai titrate echipe din Ucraina. Cele două se luptă an de an pentru titlul de campioană, iar această bătălie se desfășoară până în ultimele etape.

Gazdele sunt o echipă nou promovată din liga secundă a Ucrainei. Desna  a terminat pe locul trei în campionat cu 71 de puncte și a avut un golaveraj foarte bun, de 71-25. În meciurile de pe teren propriu din liga secundă, Desna a reușit 11 victorii și trei rezultate de egalitate cu un golaveraj total de 41-14.

  • Activează AICI bonusul automat Betano. Iei instant 500 de ron dacă pariezi de pe mobil!

În amicalele din această vară Desna a reușit rezultate destul de bune: două victorii, două egaluri și o singură înfrângere. Shakhtar este campioana în exercițiu a Ucrainei, oaspeții au reușit să câștige titlul cu 75 de puncte, la o diferență de două puncte de marea sa rivală.

În amicalele din vară s-au mișcat destul de bine, rezultatele au fost și ele pe măsură: Austria Viena (3-0), Vitesse (4-1), Brondby (3-2), Besiktas (0-0). Săptămâna trecută a pierdut și finala de Super Cupa Ucrainei cu (0-1), în fața celor de la Dinamo Kiev.

Bilet goluri 25 iulie 2018  Dinamo Kiev – Vorskla

Dinamo a terminat sezonul trecut pe locul doi cu 73 de puncte și a avut un golaveraj total de (64-25). În meciurile disputate pe tern propriu în sezonul trecut, Dinamo a fost singura echipă neânvinsă: 13 victorii și trei rezultate de egalitate a fost bilanțul, iar golaverajul extrem de bun (37-12).

Dinamo a disputat și câteva partide amicale în această vară, însă numele adversarelor nu sunt așa de impresionante: FC Botoșani (1-0), Qarabag (1-0), Luzern (1-1), Plzen (2-0), Telfs (9-0). 

  • Pariază până la 250 de lei fără risc pe acest bilet. Spre exemplu. Dacă depui 50 de lei și biletul nostru cade, primești banii înapoi imediat!

Dinamo a câștigat Super Cupa împotriva lui Shakhtar. Nu a făcut un joc strălucit și a fost dominată la toate capitolele de rivala sa. Oaspeții au terminat sezonul trecut pe locul trei în campionat, dar au fost foarte departe de cele două mari rivale (49 de puncte).

În jocurile din deplasare Vorskla nu a strălucit, a avut șapte victorii și șapte înfrângeri, una dintre ele fiind chiar cu Dinamo Kiev (0-4).