Bilet Goluri 25.02.2018. Astăzi vrem să-ți oferim un tichet de cota 14,44 câștigător. Pentru asta vom miza pe cinci meciuri în care ar trebui să vedem goluri: Crystal Palace – Tottenham, Leverkusen – Schalke, RB Leipzig – FC Koln, AS Roma – AC Milan și PSG – Marseille.

Bilet Goluri 25.02.2018 Crystal Palace – Tottenham

Primul meci al zilei din Premier League are loc de la ora 14:00, în direct pe canalele Telekom Sport. Vedem cel puțin trei goluri la Crystal Palace – Tottenham. Ultimele două jocuri disputate de Spurs au produs opt goluri: 2-2 cu Juventus și 2-2 cu Rochdale, în Cupa Angliei. Acest meci este de evitat dacă vrei să joci ”2 solist”. Echipa lui Pochettino are cinci remize consecutive pe teren străin, iar toate au existat goluri de ambele părți! Crystal Palace se descurcă bine atunci când primește vizita unor echipe puternice. A terminat la egalitate cu Manchester City și a bătut-o pe Chelsea (2-1). Doar Arsenal, din echipele ”grele”, a reușit să câștige pe ”Selhurst Park”. Crystal Palace are nu mai puțin de 11 jucători indisponibili, în vreme ce Tottenham are doar unul singur: Alderweireld. 

Bilet Goluri 25.02.2018 AS Roma – AC Milan

Meci tare de tot în Italia, duminică de la ora 21:45. Pe același stadion unde FCSB pierdea cu 1-5 în fața lui Lazio, AS Roma primește vizita lui AC Milan. ”DiavoliI” au evoluții excelente în ultima perioadă, bifând patru victorii la rând. De partea cealaltă, AS Roma a pierdut meciul cu Șahtior din Liga Campionilor, dar în Serie A are trei victorii consecutive. Echipa lui Bogdan Lobonț ia des goluri pe ”Olimpico”. A luat două goluri în ultimul meci de la Benevento. A fost al cincilea meci consecutiv în care AS Roma ia minimum un gol. AC Milan a marcat un total de șapte goluri la ultimele meciuri disputate departe de casă: 4-0 cu Spal și 3-0 cu Ludogoreț, în Liga Europa. 

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal