Bilete Goluri 04.05.2018. Chiar dacă oferta nu este una prea bogată pentru ziua de vineri, am reușit să vă conturăm două bilete excelente pe goluri, ambele cu cote foarte bune.

ACTIVEAZĂ 500 RON BONUS AUTOMAT
Primul meci de pe primul nostru bilet este cel dintre Gent și Charleroi. Cele două se întâlnesc vineri seara, de la ora 21:30, în etapa a șaptea din play-off-ul campionatului Belgiei. Gent și Charleroi s-au mai întâlnit de alte trei ori în acest sezon. Au fost două victorii obținute de oaspeții din acest meci, ambele cu același scor, 2-1, dar și un succes trecut în contul lui Gent, pe propriul teren, scor 1-0, cu patru zile înainte de Crăciun. În acest moment, Gent are patru meciuri consecutive fără victorie, în timp ce Charleroi este pe ultimul loc în play-off.

Ne mutăm în Danemarca și analizăm un meci între două echipe cu o formă asemănătoare. Fără victorie în ultimele cinci meciuri, Horsens primește vizita lui Aalborg, o echipă cu trei meciuri consecutive fără succes. Cu un asemenea parcurs dezastruos, cele două echipe sunt ultimele în clasamentul din play-off-ul campionatului Danemarcei.

Ultimul meci de pe bilet este cel dintre FC Viitorul și Astra Giurgiu. Vineri, la Ovidiu, de la ora 20:45, mergem pe opțiunea „Ambele marchează” și încercăm să profităm de lipsa de experiență a tinerilor lui Gheorghe Hagi, dar și de forma excelentă pe care o traversează giurgiuvenii după venirea lui Mulțescu pe banca tehnică.

 500 RON bonus automat pentru clienții noi oferit de Betano! Click aici pentru a-l activa!  

Al doilea bilet începe tare cu un meci din play-out-ul Ligii I. De la ora 18:00, ACS Poli Timișoara primește vizita echipei care a bătut-o de fiecare dată în acest sezon. După trei victorii din tot atâtea meciuri directe, FC Voluntari dă peste echipa lui Adrian Neaga. Un meci interesant se anunță la Sevilla. Andaluzii au 9 meciuri consecutive fără victorie în toate competițiile, în timp ce Real Sociedad merge la Sevilla cu patru victorii și o înfrângere în ultimele cinci meciuri disputate. Ne închidem biletul cu duelul dintre Brighton și Manchester United. La fel ca-n precedentele două întâlniri din acest sezon dintre cele două echipe, când meciurile s-au încheiat cu victoriile „diavolilor”, 1-0 și 2-0, mergem pe opțiunea „Sub 2.5 goluri”.