Pentru prima zi a etapei cu numărul patru a grupelor Champions League vă propun un bilet pe goluri. Liverpool – Genk, Napoli – Salzburg, Barcelona – Slavia Prague și Dortmund – Inter sunt meciurile care se anunță cele mai spectauloase. Cota totală a tichetului este de 12,38.

Biletul pe goluri de azi, 5 noiembrie, din Champions League

Unul dintre cele patru meciuri de pe biletul pe goluri este Liverpool – Genk, duel care în tur a avut cinci goluri. Cormoranii s-au impus fără probleme, scor 4-1, Chamberlain fiind omul partidei cu două reușite. Și de această dată confruntarea se anunță cel puțin la fel de spectaculoasă. Al doua partidă de pe tichet este celălalt duel din grupă, Napoli – Salzburg. În tur, cele două formații s-au întrecut în faze spectaculoase, austriecii au egalat de două ori, la 0-1 si 1-2, dar, în final, s-au văzut nevoiți să se recunoască învinși, după golul marcat de Insigne, în minutul 73. Deși au fost 5+ amandouă, de această dată merg pe un 4+ pentru o cotă de 1.72, respectiv 1.90!

Cota supremă din Champions League

Un alt meci de pe biletul pe goluri, 5 noiembrie, din Champions League este Barcelona – Slavia Prague. În runda precedentă, duelul dintre cele două echipe a fost unul echilibrat, Messi a deschis scorul, însă catalanii au fost egalați imediat după pauză, golul victorie venind la șapte minute de la 1-1. Scor final 2-1. Echipa lui Valverde nu trece prin cea mai bună perioadă, a pierdut lamentabil cu Levante în ultima etapă din La Liga, 1-3, Suarez a ieșit accidentat și e posibil să nu evolueze în această seară. Însă diferența de valoare e mult prea mare, în plus Slavia e victima perfectă pentru o răzbunare care să șteargă din umilința suferită în campionat. 4+ pentru 2.05! Am ajuns și la ultima partidă, Dortmund – Inter. Nemții sunt obligați să își ia revanșa după înfrângerea din tur, din Italia. Mai ales că lupta pentru locul doi este din ce în ce mai complicată pentru cele două formații. 3+ pentru 1.87!

Bilet goluri, 5 noiembrie, din Champions League
Bilet goluri, 5 noiembrie, din Champions League