Cui nu-i place să parieze pe goluri? Aproape că nu există parior în România care să nu joace minimum un bilet doar pe această variantă de-a lungul unei săptămâni.

Iar cele mai multe meciuri sunt în weekend, așa că ți-am pregătit un tichet cu adevărat spectaculos, în care am luat doar varianta Peste 2,5. Pe acest bilet sunt șase meciuri, și de sâmbătă, și de duminică.

Partidele dintre Dinamo și Chiajna au fost mai mereu spectaculoase, cu goluri de ambele părți. Deși este o echipă mică, trupa din Ilfov a câștigat deseori în Ștefan cel Mare și nu ar mira pe nimeni dacă ar face-o și acum. Dinamo tocmai ce vine după un eșec greu de digerat de fani pe teren propriu, 1-2 cu Juventus.

Echipa lui Șumudică joacă tot mai slab în ultima vreme, dar patronul clubului a decis să-i prelungească salariul antrenorului român. Această mișcare i-ar putea da lui Șumudică inspirația pe care și-a pierdut-o. Kayseri are un meci extrem de important cu Trabzon și este obligată să marcheze, având nevoie de cel puțin un punct.