Bilet goluri 9-10 iunie 2018. Pentru acest final de săptămână ți-am pregătit un bilet pe goluri format din șase meciuri: Danemarca – Mexic, Austria – Brazilia, US Palermo – Venezia, Stabaek – Bodo Glimt, IK Start – Stromsgodset și Brann – Valerenga.

Bilet goluri 9-10 iunie 2018. Spectacol în meciurile amicale

Doua dintre meciurile selectate pentru acest bilet sunt amicale internaționale. Echipele de la Cupa Mondială dau ultimele teste înainte de turneul final. Primul dintre ele le aduce față în față pe Danemarca și Mexic, două dintre echipele de rang secund de la Cupa Mondială. Rezultatele nu au fost deloc pe măsura așteptărilor în această perioadă și ne așteptăm ca cele două să încerce să marcheze cât mai mult. Al doilea meci este unul de siguranță. Brazilia dă piept cu Austria și încearcă să își prelungească seria de invincibilitate la 11 meciuri. De șapte victorii și trei remize a fost palmaresul selecționatei lui Tite în această perioadă.

 Deschide AICI un cont legal la Betano 

 Depune 100 de lei prin card bancar 

 Felicitări! Ai în cont 200 de lei! 


Bilet goluri 9-10 iunie 2018. Derby decisiv pentru promovarea în Serie A

În Italia se decide ultima necunoscută a noului sezon. Sâmbătă se stabilește tabloul complet al noii stagiuni din Serie A, după barajul de promovare dintre Palermo și Venezia. Returul de pe Stadio Renzo Barbera pornește de la scorul de 1-1. La Gumina a deschis scorul pentru Palermo în prima manșă, dar Marsura a restabilit egalitate după numai patru minute. În sezonul regulat, Palermo a fost echipa mai bună. A încheiat pe locul 4 și doar ghinionnul a făcut să nu promoveze direct. Venezia s-a clasat un loc mai jos, dar la patru puncte în urma adversari de sâmbătă.

Bilet goluri 9-10 iunie 2018. Trei selecții din prima ligă a Suediei

Închidem biletul cu trei meciuri din campionatul Suediei, una dintre puținele competiții care este în plină desfășurare în această perioadă. În primul meci, Stabark, ocupanta poziției de baraj, dă piept cu Bodo Glimt, locul 11 în acest moment. Cele două sunt despărțite de numai două puncte și ne așteptăm să vedem un meci extrem de spectaculos. Un alt meci important din partea a doua a clasamentului le pune față în față pe Start și pe Stromsgodset, ocupantele locurilor 15 și 12. Nu în ultimul rând, am selectat meciul în care liderul Brann primește vizita celor de la Valerenga. Se anunță festival de goluri între două echipe care luptă pentru titlu și pentru cupele europene.

 

Majoritatea din aceste meciuri le poți urmări LIVE, chiar dacă nu sunt transmise în România, pe TV. Vezi AICI cum poți vedea aceste confruntări pe care le-am ales la biletul pe goluri!

Încasează 200 RON acum, fără depunere!

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal