Bilet Handbal 08.12.2017. Faza gupelor Campionatului Mondial de handbal feminin se termina vineri. Ti-am ales trei partide pentru tichetul nostru extra-fotbal: Olanda – Germania, Serbia – Coreea de Sud si Brazilia – Muntenegru.

Bilet Handbal 08.12.2017

Bilet Handbal 08.12.2017 Olanda – Germania

Ambele echipe sunt calificate in optimile de finala ale turneului final. Mai conteaza acum ordinea in clasament. In cazul unei victorii, Germania are asigurata prima pozitie. De partea cealalta, Olanda, daca bate, trece peste Germania in clasament, dar poate fi depasita de Coreea de Sud sau Serbia. Nu alegem nicio favorita la acest meci, in schimb, mizam pe un meci cu minimum 51,5 goluri. Olanda are unul din cele mai bune atacuri de la acest turneu final, avand 118 goluri marcate, dar si o filozofie extrem de ofensiva.

Bilet Handbal 08.12.2017 Serbia – Coreea de Sud

Serbia este favorita certa sa castige aceasta partida. Un succes nu-i garanteaza, totusi, primul loc al grupei, ceea ce inseamna un adversar mai facil in optimi. Chiar si in aceste conditii, Serbia va juca la victorie. Sarboaicele trebuie sa-si ia revansa dupa ultima confruntare directa, castigat de Coreea de Sud, scor 31-22. Asiaticele practica un joc destul de bun la acest turneu final, invingand Olanda in primul lor meci de la acest Mondial. Pana acum a castigat toate meciurile, in afara de partida cu Germania, terminat cu victoria gazdelor, scor 23-18.

Bilet Handbal 08.12.2017 Brazilia – Muntenegru

Meci cu calificarea pe masa! Atat Brazilia, cat si Muntenegru nu sunt sigure de prezenta in optimi, inainte de ultimele 60 de minute ale fazei grupelor. Europencele sunt pe locul trei au patru puncte, in timp ce sud-americancele au cu un punct mai putin. Brazilia a avut castig de cauza in ultimele doua meciuri directe disputate impotriva Serbiei. 29-23 la Jocurile Olimpice din 2016 si 27-25 la Olimpiada din 2012. Intre timp, braziliencele au devenit mai modeste, insa si Muntenegru. Mizam, totusi, pe ”2 solist”, la o cota de 1,50. Bafta!