Bilet Handbal 10.12.2017. Duminica incep optimile de finala ale Campionatului Mondial de handbal feminin. In aceasta zi sunt programate patru meciuri, iar trei din ele le plasam pe acest tichet, extra-fotbal: Suedia – Slovenia, Danemarca – Germania, Ungaria – Franta.

Bilet Handbal 10.12.2017

Bilet Handbal 10.12.2017 Suedia – Slovenia

Suedia o intalneste pe Slovenia, duminica, incepand cu ora 21:30. In opinia, noastra, suedezele au o cota destul de buna sa castige aceasta partida. Nordicele au reusit o victorie de marca in ultimul lor meci din faza grupelor, 31-28 cu principala favorita a turneului, Norvegia. Meciul avea miza, intrucat, in urma acestei victorii, Suedia a obtinut primul loc al grupei. De partea cealalta, Slovenia a evoluat in grupa Romaniei, invingand Franta, insa a pierdut cu Romania si cu Spania. Iti recomandam sa mizezi pe ”1 solist”, la o cota de 1,28.

Bilet Handbal 10.12.2017 Danemarca – Germania

Tot de la ora 21:30, Danemarca intalneste tara gazda a competitiei, Germania. Nordicele au cota 1,70 sa castige. Noi o vom juca, intrucat nordicele au o scoala mult mai buna de handbal, in plus, practica unul din cele mai bune jocuri pe contraatac, extremele fiind unele din cele mai rapide din lume. Ultimul meci oficial intre cele doua echipe s-a disputat la Cupa Mondiala din 2013, atunci cand Danemarca s-a impus cu 31-28. Ce-i drept, in ultimul meci, unul amical, disputat in vara, a fost castigat de nemtoaice, scor 22-17.

Bilet Handbal 10.12.2017 Ungaria – Franta

Ungaria a reusit sa ajunga in aceasta faza a competitiei dupa ce a castigat cele mai usoare meciuri din grupa B, cu Cehia, Polonia si Argentina, in schimb, meciurile grele, cu Norvegia si Suedia. In schimb, Franta a pierdut un meci, teoretic, usor, cel cu Slovenia. In schimb, a castigat meciurile care au contat, cu Romania si Spania, cele mai puternice adversare din grupa. La Campionatul European din 2014, Franta a reusit sa se impuna la limita, scor 26-25. Ne asteptam la un nou meci strans, insa credem ca Franta va avea castig de cauza.