Bilet Handbal 25.02.2018 | Pariem pe 3 meciuri ale fetelor și pe unul pe al băieților. Toate sunt în Liga Campionilor

Bilet Handbal 25.02.2018. Jucăm patru meciuri din Liga Campionilor. Avem o partidă a băieților: Flensburg – Veszprem și trei ale fetelor: Metz – Vardar Skopje, Midtjylland – Krim Mercato și Bietigheim – Thuringer. CSM București evoluează luni, de la ora 20:00 pe terenul lui Gyor. 

Bilet Handbal 25.02.2018 Flensburg – Veszprem

Cele două formații sunt deja calificate în optimile de finală ale competiției. Flensburg este pe trei, cu 15 puncte acumulate. La fel de multe puncte are și Veszprem, fosta echipă a lui Marian Cozma, handbalistul ucis într-o discotecă din Ungaria. Ambele formații vin după două succese în campionatele interne. Flensburg s-a impus cu Huttenberg, scor 30-23 și Veszprem a bătut-o pe Ferencvaros, 31-26. A fost a treia victorie consecutivă pentru formația din Ungaria. În schimb, Flensburg a legat o singură victorie. În penultimul meci, cel jucat cu PSG în Liga Campionilor, a pierdut, scor 21-29. Flensburg n-a mai câștigat din 2008 împotriva lui Veszprem. Maghiarii au două victorii la rând în acest moment. Chiar dacă joacă în deplasare, mizam pe victoria lui Veszprem, la o cotă de 2,22, una excelentă în optinia noastră!

Bilet Handbal 25.02.2018 Metz – Vardar Skopje

Meciul se dispută de la ora 16:00 și le aduce față în fața pe primele două echipe ale grupei 2 din Liga Campionilor. Vardar este pe primul loc, cu 14 puncte, în timp ce Metz este pe doi, la patru puncte în spate. Gruparea din Macedonia a câștigat toate cele șapte meciuri pe care le-a jucat în acest sezon de Liga Campionilor. Metz este și ea într-o formă bună. Este pe primul loc în campionatul Frantei și are cinci victorii consecutive. Ar fi putut avea 14 succese la rând, însă a pierdut în fața lui Vardar Skopje, scor 23-29. La acest meci vom juca pe victoria oaspeților, la o cotă de 1,70. Baftă!

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Aflata in Romania inca din 2016, NetBet este una dintre primele case de pariuri din Romania licentiate dupa noile reglementari.
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariază pe alte sporturi.