Bilet handicap 18.02.2018. Meciurile cele mai clare din Europa ți le-am pus pe un bilet plin de ”handicapuri”: Napoli – Spal, AC Milan – Sampdoria, FC Porto – Rio Ave, Feyenoord – Heracles, Young Boys – FC Thun și Celtic – St. Johnstone. Toate cele șase meciuri ne produc o cotă de totală de 29,03.

Bilet handicap 18.02.2018 AC Milan – Sampdoria

”Diavolii” traversează o perioadă excelentă, având o serie de două succese consecutive: 3-0 cu Ludogoreț (Liga Europa) și 4-0 cu Spal. În 2018 sunt neînvinși, semn că Gennaro Gattuso a început să se acomodeze cu formația pe care a preluat-o la sfârșitul anului trecut. Sampdoria are evoluții oscilante pe teren străin. Etapa trecută a câștigat pe terenul lui AS Roma, însă înainte de această deplasare pierduse de trei ori ”afară”: 2-3 cu Benevento, 2-3 cu Napoli și același scor și la Florența, cu Fiorentina. AC Milan nu poate conta pe patru jucători: Conti, Kessie, Kalinic și Storari. De partea cealaltă, Sampdoria are doi fotbaliști indisponibili: Belec și Praet. Vom juca un pariu îndrăzneț și anume, AC Milan câștigă la minimum două goluri diferență. Cota pentru un asemenea pariu este de 2,95.

Bilet handicap 18.02.2018

Bilet handicap 18.02.2018 FC Porto – Rio Ave

FC Porto caută să se revanșeze față de suporteri după înfrângerea cu 0-5 în optimile Ligii Campionilor cu Liverpool. Gruparea antrenată de Sergio Conceicao are meci pe teren propriu cu Rio Ave, o echipă care are obiceiul să piardă la diferențe mari cu echipele importante ale Portugaliei. Mărturie stă înfângerea din meciul cu Benfica, scor 1-5. Ne așteptăm la o nouă înfrângere în handicap a lui Rio Ave. Ultimele două vizite pe terenul lui Porto s-au încheiat cu victoria gazdelor: 3-0 și 4-2 au fost scorurile. Casele de pariuri ne oferă o cotă de 1,55 pentru o nouă victorie clară a lui Porto. Echipa gazdă are patru jucători incerți: Aboubakar, Ezeh, Fabiano și Pereira. De partea cealaltă, Gelson și Nadjack nu vor evolua pentru Rio Ave,