Bilet handicap 24.02.2018. Sunt câteva meciuri astăzi în Europa care ar trebui să fie extrem de dezechilibrate. Cele mai clare din ele sunt Barcelona – Girona, Real Madrid – Alaves, Bayern – Hertha, Videoton – Vasas Budapest și Young Boys – FC Sion. Toate aceste partide ne pun la dispoziție o cotă de 10,43.

Bilet handicap 24.02.2018 Real Madrid – Alaves

Cristiano Ronaldo este așteptat să fie titular contra lui Alaves, după ce Zidane l-a odihnit în meciul cu Leganes, câștigat de Real Madrid cu 3-1. În lipsa lusitanului, au marcat Lucas Vasquez, Casemiro, și Sergio Ramos. Ultimul din ei nu va juca împotriva întrucât este suspendat. De asemenea, Marcelor și Kross sunt și ei lăsați în afara lotului. Alaves a jucat excelent după ce a fost preluată de Abelardo, strângând 22 de puncte și părăsind zona retrogradării. În acest moment, Alaves are o serie de trei victorii consecutive: 1-0 cu Deportivo, 2-1 cu Villarreal și 2-1 cu Celta Vigo, dar n-a reușit niciodată să aibă patru la rând în La Liga…  Alaves n-are speranțe prea mari de la acest meci, întrucât Real Madrid s-a distrat în ultimele directe, câștigându-le pe precedentele opt! Atacantul Munir El Haddadi nu va juca pentru formatia oaspete, în aceeași situație se află Hector Hernandez și Carlos Vigaray.

Bilet handicap 24.02.2018 Bayern Munchen – Hertha Berlin

Cine o poate opri pe Bayern Munchen? Dacă va continua așa, nimeni! Bavarezii au 16 victorii consecutive la activ, iar ultima din ele a fost cea cu 5-0împotriva lui Beșiktaș în Liga Campionilor. Și în Bundesliga, oamenii lui Jupp Heynckes stau fără emoții, fiind la 19 puncte distanță de ultima clasată, Dortmund. Bayern a reușit această performanță în condițiile în care nu l-a avut la dispoziție în niciun meci pe Manuel Neuer, accidentat foarte grav la sfârșitul sezonului trecut. Hertha Berlin vine după o înfrângere, scor 0-2 cu Mainz și nu poate emite nicio pretenție, mai ales că antrenorul Sandro Schwarz n-are șase jucători la dispoziție.