Bilet handicapuri 14.11.2017. Biletul de handicapuri de marti este format din trei meciuri de tineret si unul din preliminariile Cupei Asiei: Israel – Germania, Armenia – Serbia, Portugalia – Elvetia si Macao – Kirghistan.

Bilet handicapuri 14.11.2017

Bilet handicapuri 14.11.2017 Israel U21 – Germania U21

Nationala Germaniei continua lupta pentru calificarea la Campionatul European Under-21. Pe locul doi in grupa a 5-a, nationala mannschaftului se deplaseaza in Israel, ocupanta locului al treilea. Doua puncte le separa cele doua echipe dupa patru etape. Nationala Germaniei a avut un start ezitant de preliminarii – a invins pe Azerbaidjan de doua ori si pe Kosovo, dar a fost invinsa de Norvegia. Ce este insa cu adevarat impresionant este atacul nemtilor – au marcat 14 goluri in cele trei victorii mai sus amintit.

Bilet handicapuri 14.11.2017 Armenia U21 – Serbia U21

Nationala Under-21 a Serbiei este fara indoaiala pe val. Are patru victorii din tot atatea meciuri in preliminarii si un golaveraj impresionant – 14 goluri marcate si doar trei primite. De cealalta parte, Armenia poate fi numita surpriza preliminariilor de pana acum. Este pe locul 3 in clasament, la numai trei puncte de locul de baraj, dupa ce a inregistrat doua victorii si o remiza. Este adevarat insa ca Armenia a disputat deja 6 meciuri in grupa. Cel mai recent, echipa a fost invinsa de Rusia si Austria, doua meciuri in care a marcat un singur gol si a primit sapte.

Bilet handicapuri 14.11.2017 Macao – Kirghistan

Pentru tichetul de marti va propunem si un meci din preliminariile Cupei Asiei. Nationala statului Macao primeste vizita reprezentativei din Kirghistan. Cele doua echipe sunt ultimele in grupa A, dar oaspetii au in continuare sanse reale de calificare. Au acumulat patru puncte in primele trei runde. De cealalta parte, Macao nu a reusit sa obtina niciun punct pana acum. Mai mult, a marcat un singur gol si a primit 11 in primele trei etape. Trebuie mentionat ca meciul tur s-a incheiat cu victoria cu 1-0 a Kirghistanului.