Astăzi vin cu un nou bilet de cotă mare, unul care se pretează tuturor buzunarelor. Am analizat 8 meciuri azi și am elaborat o cotă de 1031,64. Sigur, tichetul nu radiază de siguranță, dar în mod sigur îți poți alege 3-4 meciuri de pe el, pe care să le pariezi separat. Absolut toate cele 8 cote le poți juca single. Hai să vedem despre ce meciuri e vorba.

Cea mai mare cotă de pe bilet: 4,15

Pariul cel mai întrăzneț de pe biletul de duminic, 24 martie, este, fără îndoială San Marino – Scoția. Aici am mizat că nu vor exista mai mult de 2,5 goluri, la o cotă de 4,15. San Mario este o epavă de echipă, așa cum a fost întreaga ei istorie, dar asta nu înseamnă că poate pierde fiecare meci pe care îl joacă la scor. Să ne amintim de meciul cu Belarus, ultimul jucat pe teren propriu. Atunci, San Marino a pierdut doar cu 0-2. Scoția nu dă pe afară cu talentul jucătorilor săi. Scoția este o formație slabă în acest moment, mai ales afară, acolo unde au pierdut patru din ultimele cinci meciuri.

Olanda – Germania, meciul zilei în preliminarii

Un al meci tare de pe acest tichet de cota 1000 este blockbusterul Olanda – Germania. Acesta se joacă duminică, de la ora 21:45. Am ales un pariu de cotă 2,48 pentru un succes al batavilor. Olanda a ieșit din topul celor mai puternice echipe din lume în ultimii patru ani, dar demonstrează pe zi ce trece că își recuperează din vechea glorie. Dintr-o grupă cu Franța și Germania, în Liga Națiunilor, Olanda s-a clasat pe primul loc, fără să sufere vreo înfrângere. În schimb, adversara ei din această seară s-a clasat pe ultimul loc și încă suferă după eliminarea prematură de la Cupa Mondială. Mai mult de atât, Germania a reușit o singură victorie în ultimele cinci meciuri…

BILET COTA 1.000
Țara Galilor – Slovacia 1 @ 2,10
Kazahstan – Rusia peste 2,5 @ 2,17
Ungaria – Croația peste 2,5 @ 2,12
Israel – Austria peste 2,5 @ 2,02
Olanda – Germania 1 @ 2,48
Cipru – Belgia GG @ 2,40
Slovenia – FYROM GG @ 2,10
San Marino – Scoția Sub 2,5 @ 4,15