Bilet Spania etapa 25. Vom juca patru meciuri din La Liga pe tichetul nostru. Am exclus Barcelona, întrucât ”semnele” pe care am fi vrut să le pariem au cote foarte mici și mizăm pe Real Madrid – Alaves, Valencia – Real Sociedad, Sevilla – Atletico Madrid și Villarreal – Getafe. Cota totală a partidelor din La Liga este 6,62.

Bilet Spania etapa 25 Real Madrid – Alaves

”Galacticii” evoluează sâmbătă, începând cu ora 17:15, în direct pe Telekom Sport 1 și Digi Sport 1. Zidane a redresat echipa, după o serie nefastă de meciuri. În acest moment, Real Madrid are patru victorii consecutive, toate în handicap: 3-1 cu Leganes, 5-3 cu Betis, 3-1 cu PSG și 5-2 cu Real Sociedad. Antrenorul francez va alinia cea mai bună garnitură pe care o are la dispoziție, întrucât returul cu PSG are loc peste o săptămână și jumătate. Nu-i vom vedea, însă pe Marcelo, Modric și Kroos, toți accidentați. Alaves este una din echipele bune în ultima perioadă, reușind trei victorii la rând: 2-1 cu Celta Vigo, 2-1 cu Villarreal și 1-0 cu Deportivo. Totuși, acum merge pe ”Bernabeu”, acolo unde are la activ o serie de cinci înfrângeri la rând, toate în handicap!

Bilet Spania etapa 25 Sevilla – Atletico Madrid

Unul din cele mai echilibrate meciuri din Spania are loc duminică, începând cu ora 21:45. Sevilla are trei consecutive în Spania: 1-2 cu Las Palmas, 1-0 cu Girona și 2-0 cu Leganes. În tot acest timp, andaluzii au mai jucat un meci, cu Manchester United în Liga Campionilor, 0-0. De partea cealaltă, Atletico Madrid se află în fața celei de-a șaptea victorie consecutivă. după cele înregistrate cu Copenhaga (x2), Athletic Bilbao, Malaga, Valencia și Las Palmas. Cele două formații practică un joc defensiv. Stilul lui Simeone este foarte bine cunoscut, însă și Vincenzo Montella vine tare din urmă, predând o lecție defensivă celor de la Manchester United. Cu asemenea echipe în față, un pariu pe goluri puține este nemaipomenit!

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal