Bilet tenis 16.11.2017. Biletul de tenis de joi este format din cele patru meciuri de la Turneul Campionilor: Federer – Cilic si Zverev – Sock la simplu, respectiv Kontineen / Peers – Herbert / Mahut si Rojer / Tecau – Harrison – Venus la dublu.

Bilet tenis 16.11.2017

Bilet tenis 16.11.2017

Roger Federer este deja calificat in semifinalele turneului londonez, pentru a 14-a oara in cariera, dupa ce a reusit sa-si castige primele doua meciuri. Adversarul sau de joi, Marin Cilic, este in schimb eliminat. A pierdut ambele meciuri de pana acum in grupe cu acelasi scor, 1-2. Istoricul intalnirilor este de partea lui Federer, care s-a impus de sapte ori si a pierdut o singura data. Succesul lui Cilic s-a petrecut in urma cu sapte ani, in semifinale la US Open. De atunci au mai avut loc doua meciuri directe, ambele la Wimbledon. In acest an, cei doi si-au disputat finala, iar Federer s-a impus in trei seturi, scor 6-3, 6-1, 6-4.
In celalalt meci al zilei, Zverev si Sock isi vor disputa locul in semifinale. Prezenti in premiera la turneul de final de an, cei doi se infrunta pentru a treia oara in cariera. Pana acum, fiecare si-a trecut in cont cate o victorie: Zverev s-a impus in turul doi la Beijing, in 2016, dar americanul si-a luat revansa doua saptamani mai tarziu, in semifinale la Stockholm.

Bilet tenis 16.11.2017

Si la dublu vom avea un duel decisiv pentru semifinale. Kontinen si Peers, castigatorii de anul trecut, dau piept cu perechea Herbert / Mahut. Ambele au reusit pana acum sa invinga doar perechea formata din Horia Tecau si Jean Julien Rojer si intra in acest meci de pe pozitii de egalitate. Cele doua perechi s-au mai intalnit pana acum de trei ori, iar statistica le este favorabila lui Kontinen si Peers, care s-au impus in doua cazuri.
In ultimul meci, Tecau si Rojer cauta victoria de onoare in fata cuplului Harrison / Venus, calificat deja in semifinale. Adversarii de joi ai perechi romano-olandeze au pierdut un singur set la actuala editie, in timp ce Rojer si Tecau au reusit de fiecare data sa ajunga in supertiebreak, insa nu au castigat niciun meci. Va fi prima intalnire dintre cele doua perechi.