Bilet Tenis 19.02.2018. Luni încep turneele masculine de la Rio de Janeiro, Marseille și Delray Beach, dar și fetele au treabă, la întrecerile din Budapesta și Dubai. Din nefericire Simona Halep s-a accidentat din nou și nu va putea participa la Dubai. Nici Caroline Wozniacki nu va participa la acest turneu.

Bilet Tenis 19.02.2018 Jack Sock – Milos Raonic

Cei doi sportivi se întâlnesc luni seara, după ora 18:00, într-un meci care contează pentru primul tur al turneului de la Delray Beach (SUA). În mod paradoxal, Raonic este favorit să câștige această partidă, cu toate că Jack Sock este mai bine poziționat în clasamentul ATP, fiind pe locul opt. Asta nu e tot, la meciurile directe, disputate pe sufrafață dură, americanul a avut câștig de cauză în fața lui Raonic. Mai exact, ultimele trei meciuri au fost câștigate de Sock, ultima oară în două seturi. Ce-i drept, în unul din aceste meciuri Raonic a fost nevoit să abandoneze din cauza problemelor medicale. Înainte de această partidă, niciunul din cei doi jucători nu se află într-o formă prea grozavă. Sock vine după patru înfrângeri, în timp ce Raonic, are trei insuccese la rând!

Bilet Tenis 19.02.2018 Johanna Konta – Anastasia Pavlyuchenkova

Konta a ajuns până în optimile de finală ale turneului de la Doha, însă a fost oprită de Angelique Kerber, scor 6-1, 1-6, 3-6. A fost primul insucces al sportivei din Marea Britanie, după o serie de cinci victorii consecutive, în care a pierdut un singur set. Așadar este într-o formă foarte bună Konta! Pavlyuchenkova a mers până în al doilea tur al Australian Open, însă după a fost eliminată în primele tururi ale turneelor de la St. Petersburg și Doha. Va fi primul meci direct al celor două sportive. Noi mergem pe mâna Johannei Konta! Baftă!

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal