Bilet VIP 01.03.2018. Biletul vedetă de joi este format din trei meciuri. Discutăm despre două meciuri de fotbal, Las Palmas – Barcelona și Caen – Lyon, plus un meci de baschet din Euroligă, Valencia – Bamberg.

Bilet VIP 01.03.2018

Bilet VIP 01.03.2018 Las Palmas – Barcelona

FC Barcelona închide etapa intermediară din La Liga cu meciul pe care îl va disputa joi, de la ora 22:00, în deplasarea de la Las Palmas. Neînvinși de la meciul cu Espanyol, din Cupă, catalanii încearcă să bifeze pentru prima oară în ultima lună o serie de două victorii consecutive. Elevii lui Ernesto Valverde sunt mari favoriți, în fața unei echipe a lui Las Palmas aflată în lupta pentru evitarea retrogradării. Insularii sunt pe locul 18 în clasament, dar traversează o perioadă foarte bună. Au pierdut doar două meciuri din ultimele șase disputate, ambele în fața unor candidate la cupele europene, Atletico Madrid și Sevilla.

Bilet VIP 01.03.2018 Caen – Lyon

În Franța, Caen și Lyon se înfruntă pentru un loc în semifinalele Cupei. Gazdele și-au egalat în acest sezon cel mai bun parcurs din istorie în Cupă, prin calificarea în sferturi. Nu au reușit însă niciodată să ajungă în semifinale. Performanța ar fi cu atât mai importantă cu cât echipa nu traversează un moment foarte bun în campionat. Nu au mai câștigat de trei meciuri în Ligue I, iar în clasament stau pe locul 13. Adversara de joi este însă o abonată a finalelor de Cupă. Lyon a jucat de opt ori finala și a cucerit marele trofeu în 5 rânduri. Ultima oară în 2012, când s-a impus cu 1-0 într-o finală surpriză cu Quevilly, echipă din liga a treia.

Bilet VIP 01.03.2018 Valencia – Bamberg

Încheiem biletul cu un meci de baschet din cea mai importantă competiție a Europei, Euroliga. Valencia și Bamberg își continuă cursa pentru calificarea în sferturi. Despărțite de un singur punct în clasament, în favoarea echipei din Germania, și la trei puncte de zona calificării, cele două echipe se înfruntă în meci direct în etapa a 24-a. Ambele echipe au avut un parcurs asemănător în ultima perioadă – două victorii și trei înfrângeri în ultimele cinci meciuri. Bamberg vine însă cu moralul ridicat după victoria din ultima etapă, 86-62 cu Steaua Roșie Belgrad. De cealaltă parte, Valencia a pierdut ultimul meci din Euroligă, 70-80 cu Olympiakos Pireu.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal