Bilet VIP 02.03.2018. Pentru biletul vedetă de vineri ți-am selectat două meciuri din Franța și din Anglia, după cum urmează: Nice – Lille și Middlesbrough – Leeds.

Biletul VIP 02.03.2018

Bilet VIP 02.03.2018 Nice – Lille

Surpriza sezonului trecut din Ligue 1, OGC Nice luptă să revină în zona de cupe europene. O înfruntă pe Lille, de la ora 20:00, în deschiderea etapei a 28-a. Echipa lui Lucien Favre vine după o serie de șapte meciuri fără victorie în toate competițiile, cu două remize și cinci înfrângeri. Nice este însă în revenire de formă în campionat. Cele două remize au fost înregistrate în ultimele două etape, 1-1 cu Nantes și 0-0 cu Bordeaux. Nici Lille nu traversează un moment foarte bun. Vine după o serie de patru meciuri fără victorie în campionat, serie care i-a lăsat pe „câini” pe penultimul loc în clasament. Echipa are însă șanse mari de salvare de la retrogradare. Luptă alături de alte patru echipe pentru trei locuri care asigură salvarea directă, plus unul de baraj. Toate cele cinci formații aflate în această situație sunt despărțite de numai două puncte.

Bilet VIP 02.03.2018 Middlesbrough – Leeds

În Championship, Middlesbrough și Leeds se înfruntă într-un meci cu o miză enormă. Cele două echipe sunt despărțite de trei puncte în clasament, în favoarea celor de la Middlesbrough. Acum, luptă pentru a prinde locurile din playoff-ul pentru promovare. Gazdele au șansele cele mai mari, având de recuperat doar trei puncte. Totuși, ultimele rezultate au fost de partea lui Leeds, neînvinsă de trei etape. Echipa lui Paul Heckingbottom a remizat cu Bristol City și Derby County, cu același scor, 2-2, iar în ultima rundă a învins-o pe Brentford, scor 1-0. Middlesbrough a obținut și ea patru puncte din ultimele două runde. A învins-o cu 3-1 pe Hull City, iar în runda precedentă a făcut 3-3 cu Sunderland. Confruntarea din turul campionatului le-a aparținut gazdelor de la Leeds, într-un meci în care Pablo Hernandez a făcut ravagii în apărarea lui Boro. Spaniolul de 32 de ani a marcat un gol și a dat o pasă de gol în victoria cu 2-1 a echipei de pe Elland Road.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal