Bilet VIP 02.04.2018 | Ți-am selectat două meciuri din Liga 1 play-out și Championship

Bilet VIP 02.04.2018. Două meciuri ți-am selectat pentru biletul vedetă de luni. Poli Timișoara – Sepsi OSK și Bristol City – Brentford ne oferă o cotă de 2.24.

Bilet VIP 02.04.2018

Bilet VIP 02.04.2018 Poli Timișoara – Sepsi OSK

Poli Timișoara și Sepsi OSK închid etapa a treia din playout, de la ora 20.45, în direct pe Telekom Sport 1. Neînvinsă în primele două etape, din care a scos două puncte (1-1 cu Concordia și 2-2 cu FC Voluntari), echipa lui Eugen Neagoe are șansa să iasă din zona retrogradării. Sunt toate șansele ca acest lucru să se întâmpla, privind evoluțiile celor de la ACS Poli în actuala stagiune. De la începutul anului, echipa a înregistrat cinci înfrângeri și o remiză. Singurul punct l-a obținut în meciul cu CSU Craiova, scor 0-0. În playout, formația pregătită de Leo Grozavu a înregistrat două înfrângeri identice, 0-1, cu FC Voluntari și cu Juventus București. Ambele au fost însă în deplasare. nu că stadionul Dan Păltinișanu ar fi reprezentat vreun avantaj pentru bănățeni în ultima perioadă. În ambele meciuri disputate pe Bega în 2018, echipa a pierdut.

Bilet VIP 02.04.2018 Bristol City – Brentford

În liga a doua din Anglia, Bristol City luptă pentru a intra în zona locurilor de baraj. Echipa antrenată de Lee Johnson este pe locul 7 în clasament, la egalitate cu următoarele două echipe de deasupra sa. Formația de pe Ashton Gate vine după o serie de trei meciuri fără înfrângere, din care a obținut cinci puncte. A remizat cu Burton Albion (0-0) și Barnsley (2-2) și a învins-o pe Ipswich (1-0). Luni, Bristol City poate profita de forma foarte proastă a celor de la Brentford. „Albinele” vin după o serie de patru meciuri fără victorie, din care au obținut doar două puncte. Înfrângerile cu Milwall (0-1) și Cardiff City (1-3) au fost urmate de două remize: 1-1 cu Middlesbrough și 1-1 cu Sheffield United. În tur, disputa dintre cele două echipe s-a terminat la egalitate, 2-2. Nu credem că vom avea parte însă de același spectacol, ținând cont de miza acestui meci.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii
Aflata in Romania inca din 2016, NetBet este una dintre primele case de pariuri din Romania licentiate dupa noile reglementari.
Pariuri speciale extrem de atractive. Tenisul și baschetul sunt tratate la același nivel cu fotbalul. La fel și tenisul!
Cote foarte bune, peste 100 de selecții la fiecare meci de fotbal. Nu e neapărat pentru cei care pariază pe alte sporturi.