Bilet VIP 03.03.2018. Biletul vedetă de sâmbătă este format din trei meciuri, două din Premier League, Tottenham – Huddersfield și Liverpool – Newcastle, respectiv unul din campionatul Belgiei, Standard Liege – Mechelen.

Bilet VIP 03.03.2018

Bilet VIP 03.03.2018 Standard Liege – Mechelen

În Belgia, echipa lui Răzvan Marin continuă lupta pentru intrarea în playoff-ul pentru titlu. Un punct o separă pe Standard Liege de poziția a 6-a ocupată de Kortrijk. Formația românului are un început de an foarte bun. A pierdut un singur meci în campionat, 1-2 cu Zulte Weregem, în a doua etapă a lui 2018. De atunci, echipa a jucat cinci meciuri, în care a obținut nouă puncte: 3-3 cu Anderlecht, 3-0 cu Lokeren, 4-3 cu Mouscron, 1-1 cu Charleroi și 1-1 cu Brugge. Partida de sâmbătă are o importanță deosebită și pentru Mechelen, formație care luptă pentru evitarea retrogradării. Trupa antrenată de Dennis van Wijk este în continuare ultima în clasament.Seria de patru meciuri fără înfrângere, din care a obținut șase puncte, a ajutat-o însă pe Mechelen să o egaleze pe Eupen, următoarea clasată.

Bilet VIP 03.03.2018 Tottenham – Huddersfield

În Premier League, Tottenham caută al 11-lea meci fără înfrângere în campionat. Echipa lui Mauricio Pochettino a înregistrat șapte victorii și trei remize în tot acest timp și s-a apropiat la două puncte de podium. Seria este cu adevărat impresionantă dacă luăm în calcul toate competițiile în care este implicată Spurs. Neînvinsă de la mijlocul lunii decembrie, Tottenham a ajuns la 16 meciuri fără înfrângere. Adversarul de sâmbătă, Huddersfield, a fost o surpriză în prima părte a campionatului. A urmat însă o serie de opt meciuri fără victorie, care au lăsat-o pe nou-promovată în zona retrogradării. Echipa americanului David Wagner și-a revenit însă în ultimele meciuri. Le-a învins pe Bournemouth (4-1) și West Bromwich (2-1) și a urcat pe locul 14 în clasament, la trei puncte peste linia retrogradării.

Bilet VIP 03.03.2018 Liverpool – Newcastle

Liverpool este echipa pe care o vânează Tottenham de pe podium. Echipa lui Jurgen Klopp are un examen dificil în runda cu numărul 29. O primește pe Anfield pe Newcastle, echipă aflată în lupta pentru evitarea retrogradării. Ambele echipe vin după serii de câte patru meciuri fără înfrângere. Performanțele sunt însă în oglindă – Liverpool are trei victorii și o remiză, Newcastle are o victorie și trei remize. Cormoranii au și istoria de partea lor, deși în ultima perioadă Newcastle a ieșit mai bine din duelurile directe. Sezonul trecut, coțofenele au obținut patru puncte din duelul cu Liverpool. Au câștigat cu 2-0 pe teren propriu și au remizat, scor 2-2 în deplasare. În actuala stagiune, echipa lui Rafa Benitez i-a pus din nou piedică lui Liverpool. A scos un 1-1, după ce Coutinho a deschis scorul pentru cormorani. Joselu a egalat chiar înainte de pauză.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal