Bilet VIP 04.03.2018. Trei meciuri din trei campionate ale Europei ți-am selectat pentru biletul vedetă de duminică: Sparta Praga – Brno, Dinamo Zagrev – Slaven Belupo și Fenerbahce – Akhisar Beledyiespor.

Bilet VIP 04.03.2018

Bilet VIP 04.03.2018 Sparta Praga – Brno

În Cehia, colonia de români de la Sparta Praga continuă cursa de urmărire a podiumului. Niță, Vătăjelu și Stanciu sunt pe locul 5 în clasament momentan, la trei puncte în urma locului doi și la un punct de poziția a treia. Sparta este neînvinsă de la începutul anului, aând o victorie și o remiză în dreptul său. Seria a fost deschisă de victoria în fața lui Slovan Liberec, scor 2-0, meci în care Stanciu a și marcat un gol. A urmat apoi remiza din deplasare cu Slovacko, scor 1-1, meci în care internaționalul român a dat o pasă de gol. Adversarul de duminică, Brno, este pe locul 12 în campionat și tremură pentru locul său în prima ligă. Două puncte o separă de pozițiile care duc în liga secundă.

Bilet VIP 04.03.2018 Dinamo Zagrev – Slaven Belupo

Dinamo Zagreb este extrem de aproape de un nou titlu în Croația, al 19-lea din istorie și al 11-lea din ultimii 12 ani. Acum, echipa are un avans de nouă puncte față de principala urmăritoare, Hajduk Split. Diferența putea fi mult mai mare, dar echipa a pierdut în urmă cu două runde chiar în fața celor de la Hajduk. Acel meci a pus capăt seriei de 27 de meciuri fără înfrângere în întrecerea internă, datând din luna aprilie a anului trecut. Adversarul de duminică, Slaven Belupo, este echipa cu cea mai bună serie din acest moment în Croația. Este neînvinsă de patru meciuri, perioadă în care a bifat două victorii și două remize. De la începutul anului, echipa lui Tomislav Ivkovic a obținut maxim de puncte.

Bilet VIP 04.03.2018 Fenerbahce – Akhisar Beledyiespor

În Turcia, Fenerbahce continuă cursa de urmărire a primelor două locuri, de care o despart acum trei puncte. Grupare din Istanbul este pe locul 4 în clasament, la egalitate cu rivala Beșiktaș, care ocupă ultima poziție a podiumului. Altfel, Fenerbahce nu își prea mai face emoții în privința locului de cupe europene. Șase puncte o separă de poziția a cincea ocupată de Kayserispor, echipă care a jucat deja în această etapă și care a pierdut. Altfel, Fenerbahce are o revanșă de luat în fața propriilor fani. Echipa vine după două meciuri fără victorie, ambele în fața lui Beșiktaș. A fost un eșec în campionat, 1-3, și o remiză în Cupă, scor 2-2.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal