Bilet VIP 05.03.2018. Trei meciuri ți-am selectat pentru biletul VIP de luni. Este vorba despre Silkeborg – Midtjylland, Dunav Ruse – ȚSKA Sofia și Crystal Palace – Man. United.

Biletul VIP 05.03.2018

Bilet VIP 05.03.2018 Crystal Palace – Man. United

Diavolii lui Jose Mourinho luptă să revină pe poziția a doua în Premier League, pe care au pierdut-o după victoria lui Liverpool. Pentru a se întâmpla acest lucru, echipa trebuie să facă uitată însă evoluția fluctuantă din ultima perioadă. Trupa de pe Old Trafford a pierdut două din ultimele cinci meciuri și a ratat șansa de a se distanța de urmăritoare. Misiunea este însă una simplă în această etapă, cel puțin la prima vedere. Crystal Palace este pe loc de retrogradare în Premier League și vine după o serie de cinci meciuri fără victorie. Doar două puncte a obținut în tot acest timp formația fostului selecționer Roy Hodgson.

Bilet VIP 05.03.2018 Silkeborg – Midtjylland

În Danemarca, Midtjylland continuă cursa către al doilea titlu din istorie. Ocupă locul secund în campionat, la egalitate de puncte cu liderul Brondby. Acum, echipa trebuie să își ia revanșa, după ce în ultima etapă a fost învinsă de rivala din lupta pentru titlu. A fost 1-0 pentru Brondby, care a preluat astfel șefia în clasament. A fost prima înfrângere după o serie de 16 meciuri pentru echipa lui Jess Thorup. De cealaltă parte, Silkeborg este pe locul 10 și vine tot după un eșec, 1-3 cu Nordsjaelland.

Bilet VIP 05.03.2018 Dunav Ruse – ȚSKA Sofia

Încheiem biletul cu un meci din campionatul Bulgariei. ȚSKA Sofia are șansa să se apropie la trei puncte de liderul Ludogoreț în deplasarea de la Ruse. Echipa lui Stamen Belchev a avut mult de suferit de pe urma remizei cu Cerno More din ultima etapă, scor 0-0, meci care a pus capăt seriei de cinci victorii consecutive. Altfel, ȚSKA este neînvinsă de 20 de etape în campionatul Bulgariei. Și adversara de luni traversează o formă bună. Deși este pe locul 12 în campionat, echipa vine după o serie de trei meciuri fără înfrângere. De la începutul anului, trupa de la Dunăre a obținut maximum de puncte.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal