Bilet VIP 06.03.2018. Două meciuri ți-am selectat pentru biletul VIP de marți, ambele din liga a doua englenză, Championship: Cardiff – Barnsley și Reading – Bolton.

Bilet VIP 06.03.2018

Bilet VIP 06.03.2018 Cardiff – Barnsley

Cardiff City este una dintre concurentele pentru promovarea directă în Premier League. Este pe locul 2 în clasament după 34 de etape, cu șase puncte în urma liderului Wolverhampton și patru puncte avans față de locurile de baraj. Distanța față de locul 1 pare liniștitoare pentru lider, însă trebuie să luăm în considerare faptul că echipa lui Neil Warnock a recuperat șapte puncte în ultimele trei etape. În timp ce lupii au obținut doar două puncte, galezii au bifat trei victorii: 1-0 cu Bristol, 1-0 cu Ipswich și 1-0 cu Middlesbrough. Echipa vine chiar după o serie de opt meciuri fără înfrângere în campionat, în care a înregistrat doar două egaluri. Adversarul de marți este unul mai mult decât accesibil. Barnsley este pe locul 21 în clasament, primul deasupra liniei retrogradării. Echipa are doar două puncte avans față de locurile care duc în Ligue One. Totuși, trupa lui Jose Morais a reușit să scape fără înfrângere în trei din ultimele patru partide. Și a obținut cinci puncte pe parcurs.

Bilet VIP 06.03.2018 Reading – Bolton

Etapa a 35-a din Championship programează și un duel în partea inferioară a clasamentului. Reading și Bolton sunt vecine în clasament, pe locurile 18 și 19, și au același număr de puncte. Doar patru puncte le diferențiază de zona retrogradării, ceea ce transfermă acest meci într-unul foarte important. Reading este cu adevărat o surpriză negativă prin prezența în această parte a clasamentului. Fosta echipă a lui Adi Popa a câștigat un singur meci în ultimele 14 etape de campionat. În rest, a obținut doar cinci puncte. De cealaltă parte, Bolton pare pe o pantă ascendentă. După un start foarte slab de sezon, echipa a început să și puncteze. A obținut cinci victorii și trei remize în aceeași perioadă de timp. Cel mai recent, Wanderers a învins-o pe Sunderland, în urmă cu trei etape. A urmat un egal cu Norwich, scor 0-0, pentru ca în ultima etapă echipa să fie învinsă de Preston North End, pe teren propriu, scor 1-3.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal