Bilet VIP 07.03.2018. Pentru biletul vedetă de miercuri vă propunem cele două meciuri ale serii de UEFA Champions League, Manchester City – FC Basel și Tottenham – Juventus. Ambele meciuri vor începe la ora 21.45 și vor fi în direct pe programele Telekom Sport.

Bilet VIP 07.03.2018

Bilet VIP 07.03.2018 Manchester City – FC Basel

Formația lui Pep Guardiola este mare favorită în această confruntare cu FC Basel. Cetățenii și-au luat un avans liniștitor în meciul din Elveția, unde s-au impus cu 4-0. Dar ne așteptăm ca echipa să dea o nouă reprezentație ofensivă astăzi. Trupa antrenată de Guardiola este neînvinsă pe teren propriu în acest sezon, având o remiză și 20 de victorii în dreptul său. Inclusiv în faza grupelor UEFA Champions League, Manchester City a obținut victorii pe linie. S-a impus cu 2-0 în fața lui Șahtior, 2-1 în fața lui Napoli și 1-0 cu Feyenoord. În cea mai importantă competiție intercluburi din Europa, cetățenii au o serie de 13 meciuri fără înfrângere pe teren propriu. Ultimul eșec datează din 2015, când cedau cu 1-2 în fața lui Juventus. De atunci, echipa a obținut 10 victorii și 3 remize. Trebuie menționat că în această perioadă, doar de două ori nu a reușit City să marcheze pe teren propriu. Au fost două remize albe, cu Dinamo Kiev și Real Madrid, în primăvara europeană a sezonului 2015-2016.

Bilet VIP 07.03.2018 Tottenham – Juventus

Campioana ultimelor șase sezoane din Serie A călătorește la Londra pentru manșa decisivă a optimilor de finală UEFA Champions League. Returul pornește de la scorul de 2-2, cu londonezii având prima șansă. Juventus, care a venit de pe locul secund din grupa D, va avea o misiune extrem de dificilă pe tărâm britanic. Doar de trei ori a reușit să se impună în Regat, în precedentele 21 de meciuri. Nici statistica generală a dublelor de calificare cu echipele englezești nu o ajută pe Bătrâna Doamnă. Cea mai titrată echipă din Italia a câștigat doar cinci din precedentele 13 astfel de confruntări. Altfel, Juventus a ratat doar de două ori calificarea când a făcut egal în meciul tur, jucat pe teren propriu. Culmea, una dintre aceste excepții a fost chiar împotriva unei echipe englezești. În sezonul 1971-1972 al Cupei UEFA, Juventus era eliminată de Wolverhampton, după 1-1 pe teren propriu și 1-2 în deplasare.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal