Bilet VIP 07.04.2018. Pentru sâmbătă ți-am pregătit un bilet vedetă format din trei meciuri, două din Liga I și unul din Serie A. Partidele Dinamo – Concordia Chiajna, Botoșani – Voluntari și Sampdoria – Genoa ne oferă o cotă de 2.38.

Bilet VIP 07.04.2018

Bilet VIP 07.04.2018 Dinamo – Concordia Chiajna

Lider în playout, Dinamo are șansa de a-și consolida prima poziție în fața celor de la Concordia Chiajna. Câinii au un moral foarte bun, după ce, la mijlocul săptămânii, a învins-o pe FC Botoșani cu 1-0. A fost a doua victorie a echipei lui Bratu în play-out, după succesul cu 3-0 în fața lui Gaz Metan. La polul opus se află meciul cu Juventus București, în care câinii au cedat cu un neverosimil 1-2. Adversarul de sâmbătă este unul accesibil pentru dinamoviști. Concordia este fără victorie în playout și mai are doar două puncte avans față de locul de baraj.

Bilet VIP 07.04.2018 Botoșani – Voluntari

Celălalt meci al zilei din play-out le pune față în față pe FC Botoșani și FC Voluntari. Pe locul 2 în clasament, moldovenii au nevoie de o victorie ca de aer. Echipa lui Costel Enache este fără victorie în această a doua parte a campionatului. A remizat cu Juventus și Concordia Chiajna (0-0 în ambele cazuri) și a pierdut cu Dinamo (0-1). Singurul punct pozitiv în această perioadă a fost victoria cu CSM Iași din Cupă, scor 3-2, meci care i-a calificat pe moldoveni în semifinale. Sâmbătă, Botoșani dă piept cu o echipă a Voluntariului aflată de asemenea în căutare de puncte. Echipa este pe locul 3 în playout, la patru puncte în urma adversarei din această etapă. FC Voluntari are patru puncte obținute în playout: 1-0 cu Poli Timișoara, 2-2 cu Sepsi și 1-2 cu Gaz Metan.

Bilet VIP 07.04.2018 Sampdoria – Genoa

În Italia, Sampdoria își joacă una dintre ultimele șanse de a intra în lupta pentru cupele europene. Echipa lui Marco Giampaolo stă pe locul 7 în clasament, la patru puncte în urma locurilor de Europa League. În ultima etapă, Sampdoria a învins-o cu 2-1 pe Atalanta și a pus capăt seriei de trei înfrângeri consecutive. Moralul ar trebui să fie așadar la nivel înalt în vestiarul echipei. Sâmbătă, echipa dă piept cu rivala locală Genoa, o echipă care a cam scăpat de emoțiile retrogradării. Grifonii au luat patru puncte din ultimele două etape, după 1-1 cu SPAL și 2-1 cu Cagliari, și s-a distanțat la zece puncte de locurile care duc în Serie B.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal