Bilet VIP 08.03.2018. Pentru tichetul vedetă de joi ți-am pregătit două ponturi pe goluri la Dortmund – RB Salzburg și RB Leipzig – Zenit St. Petersburg.

Bilet VIP 08.03.2018

Bilet VIP 08.03.2018 Dortmund – RB Salzburg

Cele două echipe se înfruntă în premieră în cupele europene, dar Dortmund are un palmares impecabil în fața adversarilor din Austria. Patru meciuri a disputat, pe toate le-a câștigat. În același timp, Salzburg nu a câștigat niciodată în Germania. Obișnuită cu UEFA Europa League, Salzburg a stabilit un nou record în acest sezon -a câștigat pentru a patra oară grupa din care a făcut parte, apoi a reușit să o elimine pe Real Sociedad, cu 4-3 la general. Ne așteptăm și joi la un meci extrem de spectaculos, cu goluri de fiecare parte. De altfel, Dortmund a marcat și a primit gol în toate meciurile disputate în Europa în acest sezon. Tocmai acest lucru a făcut ca Borussia să obțină prima victorie europeană a sezonului abia în runda precedentă din UEFA Europa League. Venită din Liga Campionilor, unde a înregistrat două remize și patru înfrângeri, Borussia a reușit să treacă în 16-imi de Atalanta, după 3-2 pe teren propriu și 1-1 în deplasare.

Bilet VIP 08.03.2018 RB Leipzig – Zenit St. Petersburg

Cealaltă reprezentantă a Germaniei în această fază a competiției, RB Leipzig dă piept cu Zenit St. Petersburg pentru calificarea în sferturi. În timp ce nemții caută să ajungă cât mai departe la debutul în competițiile europene, fosta echipă a lui Mircea Lucescu este o obișnuită a acestei faze. Mai mult de atât, rușii au un palmares de invidiat în Germania – trei victorii, două remize și trei înfrângeri. Rușii au un plus de încredere, dat de faptul că Leipzig nu impresionat deloc în Europa. Nemții au reușit o singură victorie pe teren propriu, din patru disputate. Ultimele două meciuri au fost eșecuri. Mai mult, Leipzig a primit de fiecare dată gol. În total, șapte goluri primite în patru meciuri pentru echipa lui Ralph Hasenhüttl.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal