Bilet VIP 08.04.2018. Un meci din Spania și unul din Italia am selectat pentru biletul vedetă din prima zi de Paște. Vorbim despre Valencia – Espanyol și Udinese – Lazio, care ne oferă o cotă cumulată de 2.29.

Bilet VIP 08.04.2018

Bilet VIP 08.04.2018 Valencia – Espanyol

În Spania, Valencia dă bătăliile decisive pentru o clasare pe podium la finalul sezonului. Lilieci sunt momentan pe locul 4 în clasament, la cinci puncte de locul secund ocupat de Atletico și la un punct de locul 3 ocupat de Real. Momentul este unul pozitiv pentru Valencia, care vine după o serie de opt meciuri fără înfrângere. 22 de puncte a strâns echipa, din 24 posibile. În această etapă, echipa lui Marcelino nu va avea deloc un meci ușor, deși Espanyol se clasează doar pe locul 14 în clasament. Catalanii au de luat o revanșă, după ce au obținut doar un punct din ultimele două etape. A fost un eșec cu Betis, scor 0-3, și o remiză cu Deportivo Alaves (0-0). Altfel, echipa lui Quique Sánchez Flores nu are motive să își facă griji pentru retrogradare. Cu opt meciuri înainte de finalul sezonului, echipa are un avans de 13 puncte față de Deportivo La Coruna, prima echipă de sub linie.

Bilet VIP 08.04.2018 Udinese – Lazio

Un meci extrem de important joacă și Lazio în acest final de săptămână. Victorioasă în sferturile de finală UEFA Europa League la mijlocul săptămânii, 4-2 cu Salzburg, echipa lui Ștefan Radu revine la lupta din campionat. Lazio se poate lăuda cu cel mai bun atac din Serie A, cu 73 de goluri marcate. Dar capitolinii sunt doar pe locul 5 în clasament. Cel puțin nu își fac griji în privința locului de Europa League, având un avans de zece puncte față de prima echipă de sub linie. Totuși, obiectivul este o clasare pe un loc de UEFA Champions League, loc de care o separă momentan doar două puncte. Lazio speră în continuare și la o clasare pe podium – trei puncte este diferența față de AS Roma. În această etaăî, lazialii pot face un pas important către obiectivul lor, dacă o înving pe Udinese. Friulanii traversează o perioadă de coșmar. O serie de opt înfrângeri consecutive a lăsat echipa de pe Dacia Arena pe locul 13 în campionat. Îngrijorător este faptul că, în acest opt meciuri, echipa a marcat doar două goluri.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal