Bilet VIP 09.03.2018. Două meciuri formează biletul vedetă de vineri. Este vorba despre CFR Cluj – Poli Iași, din prima etapă a playoff-ului Ligii 1, respectiv Strasbourg – AS Monaco, din etapa a 29-a din Ligue I.

Bilet VIP 09.03.2018

Bilet VIP 09.03.2018 CFR Cluj – Poli Iași

Liderul CFR Cluj deschide playofful împotriva marii surprize din sezonul regulat, Poli Iași. Cele două echipe se înfruntă în Gruia, acolo unde ieșenii nu au câștigat niciodată de la reînființare. De altfel, echipa din Moldova are doar două victorii în palmares în fața clujenilor. Ultima a fost în urmă cu aproape trei ani. De atunci s-au mai jucat 10 partide, în care ardelenii au înregistrat opt victorii și două remize. Tot o victorie a CFR-ului așteptăm și în jocul de vineri, în condițiile în care echipa lui Dan Petrescu este neînvinsă în anul 2018. Nouă victorii și o remiză au înregistrat ardelenii, cu tot cu meciuri de pregătire din această iarnă. Și mai impresionant este faptul că echipa a primit doar două goluri în tot acest timp și a marcat nu mai puțin de 27. Altfel, CFR Cluj și Poli Iași sunt cele mai în formă echipe din 2018 în Liga I. Clujenii au obținut 10 puncte în 4 meciuri, în timp ce ieșenii au câștigat cu unul mai puțin.

Bilet VIP 09.03.2018 Strasbourg – AS Monaco

În Franța, AS Monaco mai poate face un pas către asigurarea locului 2. A rămas singurul obiectiv pentru campionii în exercițiu, care se află la 14 puncte în urma liderului PSG. Altfel, poziția pe podium este deja asigurată. Avansul față de principala urmăritoare, Olympique Marseille, este de patru puncte, iar locul 4 ocupat de Lyon este la nouă lungimi în spatele monegascilor. Echipa traversează și un moment foarte bun. Este fără înfrângere de șapte meciuri, timp în care a înregistrat cinci victorii și două remize. Cu adevărat impresionant a fost apetitul ofensiv al echipei din Principat în aceste meciuri. Are o medie de aproape trei goluri marcate pe meci. De cealaltă parte, Strasbourg riscă să intre în lupta pentru evitarea retrogradării. Cu o singură victorie în ultimele cinci meciuri, echipa lui Thierry Laurey a câzut pe locul 15 în clasament. Doar trei puncte o separă pe Strasbourg de locul de baraj.

Află primul toate ponturile noastre urmărind pagina de Facebook Bilete Fotbal